Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes vagyok, a pàrom ìgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, a pàrom ìgy biztosìtotta be magàt. Most kezdi kimutatni a foga fehèrjèt. Tanàcsok? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Úgy èrzem hibàztam megint.

Màsfèl ève vagyunk együtt, most 16 hetes terhes vagyok. Ma szòlta el magàt h a teherbeesèsem előtt sokat veszekedtünk, és ìgy biztosìtotta be magàt. Nem vigyàzott, én pedig nem figyeltem... És kezd eltàvolòdni tőlem. Nem beszêlgetünk sokat, màr nem tud/akar kielègìteni, csak kielègülni, és màr az is zavarja, ha hozzàbùjok... El vagyok keseredve, èn mindent megteszek neki, ő mèg a pàrnàt is kikapja a fejem alòl, ha kell neki. Legutòbb kêrtem tőle h vigyen el randizni, romantikàzni, mert igènylem, ötleteket is adtam neki, de persze elfelejtette. Szòvà tettem, de ezutàn màr olyan lenne, mintha kiharcoltam volna, és nem esne jòl ha elvinne... Ha sexelni akar, és èn kihùzom magam alòla, mert nem vagyok olyan lelki àllapotban, akkor àll a bàl, és èn vagyok a rossz. Ha viszont ilyenkor mègis megteszem, èn nem elègülök ki, nem is esik jòl, csakùgycsinàlok, akkor ő boldog, èn meg küzdök a sèrült lelkemmel. Ezt nem tudom màskèpp leìrni, szimplàn megtörök és mindig egy kicsit elvesztek magambòl. Pàr napja olyan depressziòs voltam, h 2 napig egèsz èjszaka sìrtam és nappal szőrnyű kedvem volt. Magam alatt voltam, de összeszedtem magam egyedül, mert àrt a szomorùsàg a babànak, és azt nem akarom. Mit kellene tennem? 30/N

2018. nov. 23. 23:45
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem az emberekkel van baj, hanem veled kedves kérdező.

És nem, nem mindig jó megoldás egyből szakítani, de ne haragudj, ahol a másik félnek egy biztosítás a közös gyerek, akkor ott már túl jó dolog nem lesz a kapcsolatban.

Lehetőleg érzelmileg szegény vagy, így ezeket nem fogod úgy felfogni, ahogy kéne, aztán szépen eléldegélsz majd így ahogy vagytok.

Minden jót!

2018. nov. 24. 19:53
 52/53 anonim ***** válasza:
88%

Akkor mégis mit tanàcsoljunk?!

Tudom,mit jelent a bebiztosítàs.

Én nagyon fiatalon hàzasodtam.Naív, elvakult, bizakodó,alig 20 éves làny voltam.És nagyon szerelmes.A pàrom sem volt idősebb,de a sajàt érdekeihez bezzeg volt màr esze!

Ràbeszélt a gyerekre.Mondjuk önmagàban az nem baj,mert én is akartam.De azutàn minden galàdsàgot megengedett magànak (folytonos csavargàs,lopàsok,pofàtlankodàs).Gondolvàn,hogy a gyerekre tekintettel úgysem dobom ki (ő nàlunk lakott).

De kidobtam.Visszakönyörögte magàt,igért fűt-fàt,én pedig próbàltam megjavitani a dolgokat.Ahogy te is tervezed.De rà kellett jönnöm,hogy kutyából nem lesz szalonna.Semmi nem javult.Így aztàn újra kidobtam.Ezúttal végleg.És nem bàntam meg.

De az összes baràtommal való kapcsolat arra ébresztett rà, hogy csakis a sajàt érdekemet kell néznem,semmi màst.Mert a férfiak is pontosan ezt teszik.

2018. nov. 24. 20:51
 53/53 anonim ***** válasza:
64%
Ezèrt tart itt az emberiség, mert ezek szaporodnak.
2018. nov. 24. 22:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!