Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes vagyok, a pàrom ìgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, a pàrom ìgy biztosìtotta be magàt. Most kezdi kimutatni a foga fehèrjèt. Tanàcsok? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Úgy èrzem hibàztam megint.

Màsfèl ève vagyunk együtt, most 16 hetes terhes vagyok. Ma szòlta el magàt h a teherbeesèsem előtt sokat veszekedtünk, és ìgy biztosìtotta be magàt. Nem vigyàzott, én pedig nem figyeltem... És kezd eltàvolòdni tőlem. Nem beszêlgetünk sokat, màr nem tud/akar kielègìteni, csak kielègülni, és màr az is zavarja, ha hozzàbùjok... El vagyok keseredve, èn mindent megteszek neki, ő mèg a pàrnàt is kikapja a fejem alòl, ha kell neki. Legutòbb kêrtem tőle h vigyen el randizni, romantikàzni, mert igènylem, ötleteket is adtam neki, de persze elfelejtette. Szòvà tettem, de ezutàn màr olyan lenne, mintha kiharcoltam volna, és nem esne jòl ha elvinne... Ha sexelni akar, és èn kihùzom magam alòla, mert nem vagyok olyan lelki àllapotban, akkor àll a bàl, és èn vagyok a rossz. Ha viszont ilyenkor mègis megteszem, èn nem elègülök ki, nem is esik jòl, csakùgycsinàlok, akkor ő boldog, èn meg küzdök a sèrült lelkemmel. Ezt nem tudom màskèpp leìrni, szimplàn megtörök és mindig egy kicsit elvesztek magambòl. Pàr napja olyan depressziòs voltam, h 2 napig egèsz èjszaka sìrtam és nappal szőrnyű kedvem volt. Magam alatt voltam, de összeszedtem magam egyedül, mert àrt a szomorùsàg a babànak, és azt nem akarom. Mit kellene tennem? 30/N

2018. nov. 23. 23:45
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
100%

"mert nèzte az èjjel nappal bp-et."

oh, ez sokat elmond a csávód értelmi szintjéről. :(

2018. nov. 24. 00:38
 12/53 anonim ***** válasza:
91%

"Nem vigyàzott, én pedig nem figyeltem... "

Mert egy gumit felhúzni agysebészet, mi?!

2018. nov. 24. 01:02
 13/53 A kérdező kommentje:
Gumi nèlkül sexeltünk, ő is ès èn is vilàg èletünkben a kiszàllòs mòdszert hasznàltuk, sosem volt baj. Megbìztam benne, itt hibàztam. De ùgy voltam vele, ha becsuszik nem gond, mert megtartjuk, mert minden okè velünk, de tùl naìv voltam...
2018. nov. 24. 01:07
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ragozni meg kerülgetni mint a forró kását de a vége úgyis ugyanaz: mit kellene tenned? Elhagynod, és magadra gondolni meg a gyereked egészségére!
2018. nov. 24. 01:08
 15/53 anonim ***** válasza:
97%
Nincs túl sok értelme azon rugózni, hogy mit kellett volna csinálnia a Kérdezőnek 4 hónappal ezelőtt, már teherbe esett, nincs visszaút.
2018. nov. 24. 01:10
 16/53 A kérdező kommentje:
Ő előre gondolkozott. Okosabb volt mint èn. Tudta h albèrletet egyedül gyerek mellett hitellel a nyakamba és egy telefon rêszlettel nem tudok vàllalni, ha el is akarnàm hagyni. Ès bebiztosìtotta magàt, h ha làtom minden okè velünk, akkor megtartom. Most h nem tudok menekülni, most lassìt... Az előző hozzàszòlàsommal együtt ìgy kerek a story azok szàmàra is, akik szerint gumit kellett volna hùzni...
2018. nov. 24. 01:12
 17/53 anonim ***** válasza:
83%

"a kiszàllòs mòdszert hasznàltuk"

ennek az a neve, hogy megszakított közösülés... "kiszállós módszer", OMG!!! :(

szerintem a szexuális kultúrád a béka segge alatt van.

amúgy a megszakított közösülés SOHA nem biztonságos (nemcsak a terhesség, hanem a nemi betegségek miatt is!!!), felelőtlen, tájékozatlan emberek űzik csak.

ha meg terveztétek a babát most miért is vinnyogsz?!

le lehet pontozni (bár ez is azt mutatja, mennyire értelmes vagy), de attól még a kérdés áll.

2018. nov. 24. 01:23
 18/53 anonim ***** válasza:
100%

ja, albi, hitelek, nulla egzisztencia...erre terveztél te gyereket vállalni?!

OMG :(((

2018. nov. 24. 01:25
 19/53 A kérdező kommentje:

Bocs ha hülyèn fogalmaztam, de terhes vagyok, 5 napja nem aludtam rendesen, mert a terhessèg egyik rèmes tünete az àlmatlansàg, sőt ma ezen jàrt az agyam folyamat, h hogy lehettem ekkora balek. Sajnàlom h nem talàltam a megfelelő kifejezèst rà, a lènyegen nem vàltoztat. A munkànkbòl kifolyòlag èvente szűrèseken kell rèszt vennünk, (mind a kettőnk tesztjei negatìvak) ami kiterjed az összes nemi betegsègekre, ès mivel se ő se èn nem jàrtunk fèlre, illetve nem làttam veszèlyesnek egy baba èrkezèsèt ha becsùszik, mivel minden happy volt, és nem szeretjük a gumit, nem volt szàmunkra fontos a hasznàlata.

Szòval. Addig mìg be nem biztosìtotta magàt ìgy happy volt MINDEN. Àlom pasi volt! Most kezdte el ezeket a dolgokat az utòbbi 2-3 hètben.

2018. nov. 24. 01:34
 20/53 A kérdező kommentje:
Egzisztencia van. Neki van sajàt lakàsa, jòl fizető àllàsa, nekem autòm, és ùgyszintèn jòl fizető àllàsom. Ketten együtt szuperak vagyunk. Az albèrletet arra ìrtam, hogy ha èn mennèk külön, akkor nem menne, mert jelenleg tàppènzen vagyok és mivel van 2 hitelem, és egy telefon rèszletem, ìgy mèg h jön a baba is, na ìgy nem menne...
2018. nov. 24. 01:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!