Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes vagyok, a pàrom ìgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, a pàrom ìgy biztosìtotta be magàt. Most kezdi kimutatni a foga fehèrjèt. Tanàcsok? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Úgy èrzem hibàztam megint.

Màsfèl ève vagyunk együtt, most 16 hetes terhes vagyok. Ma szòlta el magàt h a teherbeesèsem előtt sokat veszekedtünk, és ìgy biztosìtotta be magàt. Nem vigyàzott, én pedig nem figyeltem... És kezd eltàvolòdni tőlem. Nem beszêlgetünk sokat, màr nem tud/akar kielègìteni, csak kielègülni, és màr az is zavarja, ha hozzàbùjok... El vagyok keseredve, èn mindent megteszek neki, ő mèg a pàrnàt is kikapja a fejem alòl, ha kell neki. Legutòbb kêrtem tőle h vigyen el randizni, romantikàzni, mert igènylem, ötleteket is adtam neki, de persze elfelejtette. Szòvà tettem, de ezutàn màr olyan lenne, mintha kiharcoltam volna, és nem esne jòl ha elvinne... Ha sexelni akar, és èn kihùzom magam alòla, mert nem vagyok olyan lelki àllapotban, akkor àll a bàl, és èn vagyok a rossz. Ha viszont ilyenkor mègis megteszem, èn nem elègülök ki, nem is esik jòl, csakùgycsinàlok, akkor ő boldog, èn meg küzdök a sèrült lelkemmel. Ezt nem tudom màskèpp leìrni, szimplàn megtörök és mindig egy kicsit elvesztek magambòl. Pàr napja olyan depressziòs voltam, h 2 napig egèsz èjszaka sìrtam és nappal szőrnyű kedvem volt. Magam alatt voltam, de összeszedtem magam egyedül, mert àrt a szomorùsàg a babànak, és azt nem akarom. Mit kellene tennem? 30/N

2018. nov. 23. 23:45
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Terhesség előtt sokat veszekedtünk, mert volt egy harmadik személy akinek szálka oltunk a szemében. Kiiktatuk és megjavult minden. Mostanában viszont nem veszekedtünk semmin.
2018. nov. 24. 09:37
 42/53 anonim ***** válasza:
87%

Szia.

Bocsi de ezt a bebiztosította magat hogy érted? Mert gyerekkel is lehet szakítani. De Te nem biztosíték vagy hanem Társ.

A másik az hogy a csapból is az folyik h a megszakítás nem védekezés..

Az h sok hiteled van nyilván szukseg de a telefon nem lett volna muszáj, hisz mikor felvetted feltételezem akkor sem volt már okés a kapcsolatod..es kételyeid voltak..

2018. nov. 24. 09:41
 43/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a élemény nyilvánítást, és segítséget, sokat segítettetek, már tudom mit kell tennem. Sokat gondolkoztam, és meg van a megfelelő megoldás.
2018. nov. 24. 09:42
 44/53 anonim ***** válasza:
59%

44: Azt kétlem...

A másik személy kicsoda? Egy szerető? Az anyja?

Embereket nem tudsz kiiktatni. Ha így lenne, probléma se lett volna.

Bő egy év után teherbe esel, úgy, hogy a kapcsolat egy romhalmaz. De egyedül nem tudod eltartani a gyereket.

Itt jó megoldás már nincs, csak minden megoldás másért sz.ar.

Egy rossz kapcsolatban benne ragadni a gyerek miatt nem megoldás, de 30 évesen terhesen egyedül maradni se épp főnyeremény.

2018. nov. 24. 11:43
 45/53 anonim ***** válasza:
45%

Én a helyedben elvetetném a gyereket külföldön, ahol engedélyezett a "késői" abortusz (Hollandia, Anglia, Svédország), aztán szakítanék a palival.

(Hollandiában a 22.hétig el lehet vetetni a gyereket, én is itt élek, de mielőtt valaki betámadna sose volt még abortuszom és nem is lesz).

2018. nov. 24. 11:46
 46/53 A kérdező kommentje:

Ez a baj az emberekkel! Elvetetni, meg szakítani, mert csak a rosszat képesek észreveni a másikban, a jót nem.

A probléma forrását megtalálni, megpróbálni megoldani, amiért tenni kell, dolgozni, nah azt már nem!

Túl el van a legtöbb ember kényelmesedve. Ami elromlik azt kidobjuk, és veszünk helyette másikat! Ezért tart a legtöbb ember lelkileg ott ahol. Tárgyakként kezeljük a másikat, és azt mondjuk h az emberek nem változnak. De igenis egy ember képes változni a másikért, főleg ha megvan a szeretet.

Én nem csak a magam szemszögéből néztem meg a helyzetünket, hanem az ő szemszögéből is, és megértem, hogy mit miért tett. Nincs ez a kapcsolat annyira elrontva, és nem olyan rossz a helyzet, mert 2-3 hete kicsit megváltozott, és tett amit tett. Ok okozat, ennyi. 1 hónapja hátfőtől vasárnapig a hét minden napján dolgozik miattunk, persze h ki van bukva, ha közeledek kicsit hozzá, és nekem is természetes hogy hiányzik és bújok hozzá. Ő pihenne leginkább, mert hulla, én meg vele lennék, mert hiányzik. Ma előbb jön haza a melóból hogy elmehessünk kicsit romantikázni, mert látja rajtam h szomorú vagyok a tegnapi nap miatt. Szinte semmit nem kellett neki mondnom, azonnal észrevette magát. Beszélgettünk ma reggel mikor készülődött a melóba, és jeleztem neki a problémákat. És ma telefonos beszélgetésünkkor éreztem hogy teni fog az ügy érdekében. Kicsit az érzelmeimre hallgatva kisarkaltam a történetet, és nem reálisan, teljes egészsében látam a helyzetünket. :)

2018. nov. 24. 15:34
 47/53 anonim ***** válasza:
58%
Ne dobd el foltozd toldozd csússz térden szexért figyelemért,és fröcsögj magadon kivül h jövőre meg 5 év mulva a nagyobb szarkupacon egy gyerek is lesz a pasi meg kivág mert már most van neki más ezt borítékolom,engem is egy bőrönddel raktak ki gyerekestől a szeretőért,tanulj más kárán...
2018. nov. 24. 16:10
 48/53 anonim ***** válasza:
69%

Nyuszi, nem én írtam ki kérdést, hogy teljesen megváltozott a pasim, hibáztam, és bevallotta, hogy csak csapdába akart ejteni egy gyerekkel.

Olvasd el a saját kérdésed.

Egy biztos: téged se az eszedért szeret.

2018. nov. 24. 16:41
 49/53 anonim ***** válasza:
100%

Mégis mire biztosította be magàt az aljasa, ha nem is szeret igazàn?Ő nem a kapcsolatot akarta biztosítani,hanem a sajàt jólétét melletted.Mert önző és kihasznàl! Tudja,hogy gyerekkel nehezebben pattansz meg mellőle és fűzné valami érdek hozzàd.

Vagy kidobod.A gyereket meg vagy megtartod,vagy nem .Vagy maradsz vele,ha neked is azt diktàlja az érdeked és mellette majd keresel valami szeretőt.

2018. nov. 24. 19:10
 50/53 anonim ***** válasza:
69%
Ingyen luk takarító mosónő,sok buta feleségnek ez a szerep is megteszi és picsognak h a férjük kb megdugja őket ha nincs jobb és ellöki ha épp akad igazi nő is..
2018. nov. 24. 19:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!