Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek volt már ilyen párja (~barátnője főleg) "Nem vagyok érzelmes ember"" Nem tudom kimutatni az érzelmeimet"?
Ìgy jellrmzi magát.
Akinek volt/van ilyen párja mesélne? Én pasi létemre romantikus vagyok(élőben inkább,a filmek ès a zenék nem mind hatnak meg). Szeretem a páromat apróságokkal (akár tárgy,akár gesztus)meglepni. Szerintetek működhet két ilyen ember közt a kapcsolat?
Bár szerintem magától értetődő, de plusszban nyugodt, akivel nem lehet veszekedni -ezt is ő ìrta. Tehát nem az érzelmei vezezik. Pl egy ilyen ember az àgyban is unalmas?
Nekik sokszor minden mindegy programok tekintetében (példáúl)?
Nem. Pont h sokszor jobban tudom-tudjuk h aznap mihez lenne kedvunk v mihez absolute nem. Illetve az agyban iszonyat sok ujdonsagra vevok vagyunk. Mar ha magambol es egy ket ismerosombol kiindulok.
Ez mind marhasag amit feltetelezel....
Még az is lehet hogy melletted megtanulja. Amikor összejöttem a párommal ő volt a sokkal érzékenyebb. Romantikus gesztusok, szerelmes levelek, vallomások. 3 hónap után már közölte hogy ő egyszer el akar venni engem.
Aztán mellette elkezdtem megnyílni, megélni az érzéseimet, kifejezni őket, és öszönöm szépen több mint egy éve nagyon boldog vagyok mellette.
Én is hasonló lehetek, nem vágyom nagy érzelmességre meg nagy romantikázásra. Ettől függetlenül tudom értékelni a gesztusokat, és a törődést, és én is adok cserébe, de nem vagyok egy igazi érzelmes, törődő lány típus. A romantikusnak tartott dolgokban a kimódoltságot nem szeretem, többre értékelem a spontaneitást. Na meg van hogy zavarba is jövök tőle :D Plusz sokszor van, hogy a saját érzelmeimet sem tudom megfelelően dekódolni, nemhogy másokét. Kicsit ehezebben jövök ki az olyan emberekkel, akiknek fontosak az érzelmek és érzelmesebb típusok, mert akaratlanul, észrevétlenül is megbántom őket, mert egyszerűen más igényeink vannak egymással szemben.
Viszont cserébe nem hisztizek, nem játszmázok, nem bosszantom fel magam apróságokon, mindent meg lehet velem beszélni. A férjem is tudja, hogyha mégis mérges leszek és elkezdek g*cizni, akkor annak egyrészt tényleg oka van, másrészt pedig mindenzt kíméletlen hűvösséggel és szarkazmussal tudom csinálni. Eddig két-háromszor volt ilyen, utólag mindig belátta, hogy jogos volt a reakcióm.
Nem tudom, hogy miből gondolod, hogy a szex unalmas egy ilyen emberrel, ez szerintem nincs összefüggésben ezzel. A szexet nem (csak) az érzelmek, hanem a kreativitás, a szenvedély és a kíváncsiság is izgalmassá teszik. Ezek meg ugyanúgy meglehetnek bárkiben. Program tekintetében sem mindegy, hogy mit csinálunk, az ördögbe is, egy ilyen embernek is vannak érdeklődési körei és preferenciái :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!