Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek volt már ilyen párja (~barátnője főleg) "Nem vagyok érzelmes ember"" Nem tudom kimutatni az érzelmeimet"?

Figyelt kérdés

Ìgy jellrmzi magát.

Akinek volt/van ilyen párja mesélne? Én pasi létemre romantikus vagyok(élőben inkább,a filmek ès a zenék nem mind hatnak meg). Szeretem a páromat apróságokkal (akár tárgy,akár gesztus)meglepni. Szerintetek működhet két ilyen ember közt a kapcsolat?

2018. jan. 18. 20:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Pszichopata
2018. jan. 18. 20:51
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Nana. En is ilyen vagyok, a parom meg tok romantikus. Megis teljes az osszhang. Azert mert nem tudom ugy kimutatni, hanem maskepp, tudja h szeretem es h jol esnek az o dolgai. S nem is idegesit v zavar az o romantikaja. Ha pl tudja, h egy adott nap nem bebujni akarok hanem "spanolni" vele, akk azok a parkapcsolat "barati" reszei. Ilyenkor van az h mozizunk vagy gamezunk, meg nem rolunk bedzelgetunk habem a vilag dolgairol,meg ilyesmik. Total osszefer a ketto. Es igen is szeretem h o romantikusabb.
2018. jan. 18. 20:54
 3/11 A kérdező kommentje:

Bár szerintem magától értetődő, de plusszban nyugodt, akivel nem lehet veszekedni -ezt is ő ìrta. Tehát nem az érzelmei vezezik. Pl egy ilyen ember az àgyban is unalmas?

Nekik sokszor minden mindegy programok tekintetében (példáúl)?

2018. jan. 18. 20:55
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

Nem. Pont h sokszor jobban tudom-tudjuk h aznap mihez lenne kedvunk v mihez absolute nem. Illetve az agyban iszonyat sok ujdonsagra vevok vagyunk. Mar ha magambol es egy ket ismerosombol kiindulok.

Ez mind marhasag amit feltetelezel....

2018. jan. 18. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
Én is ilyen vagyok, a volt barátnőim tudnának erről mesélni, hogy milyen hidegfejű természetem van, és még egy jót veszekedni se lehetett velem, mert csak az észérveket méltányoltam mindig. Nem is voltak 2-3 hónapnál hosszabb kapcsolataim (5 hónap volt a rekorder eddig)! Szóval az én példámon kiindulva nem működhet tartósan...a lányok döntő többségének lételeme lehet a drámázás, vagy mi...
2018. jan. 18. 20:58
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Akk jo peldakent leirom. 23N vagyok. Elso kapcsolatom 3evig tartott, ez mar 5 eve, es iden hazasodunk
2018. jan. 18. 20:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Még az is lehet hogy melletted megtanulja. Amikor összejöttem a párommal ő volt a sokkal érzékenyebb. Romantikus gesztusok, szerelmes levelek, vallomások. 3 hónap után már közölte hogy ő egyszer el akar venni engem.

Aztán mellette elkezdtem megnyílni, megélni az érzéseimet, kifejezni őket, és öszönöm szépen több mint egy éve nagyon boldog vagyok mellette.

2018. jan. 18. 21:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Ez abban az esetben van így, ha valaki nem szereti a párját. Ha szeret téged, akkor kimutatja. Ez csupán egy nagyon ergya kifogás és mentegetőzés.
2018. jan. 18. 22:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is hasonló lehetek, nem vágyom nagy érzelmességre meg nagy romantikázásra. Ettől függetlenül tudom értékelni a gesztusokat, és a törődést, és én is adok cserébe, de nem vagyok egy igazi érzelmes, törődő lány típus. A romantikusnak tartott dolgokban a kimódoltságot nem szeretem, többre értékelem a spontaneitást. Na meg van hogy zavarba is jövök tőle :D Plusz sokszor van, hogy a saját érzelmeimet sem tudom megfelelően dekódolni, nemhogy másokét. Kicsit ehezebben jövök ki az olyan emberekkel, akiknek fontosak az érzelmek és érzelmesebb típusok, mert akaratlanul, észrevétlenül is megbántom őket, mert egyszerűen más igényeink vannak egymással szemben.

Viszont cserébe nem hisztizek, nem játszmázok, nem bosszantom fel magam apróságokon, mindent meg lehet velem beszélni. A férjem is tudja, hogyha mégis mérges leszek és elkezdek g*cizni, akkor annak egyrészt tényleg oka van, másrészt pedig mindenzt kíméletlen hűvösséggel és szarkazmussal tudom csinálni. Eddig két-háromszor volt ilyen, utólag mindig belátta, hogy jogos volt a reakcióm.

Nem tudom, hogy miből gondolod, hogy a szex unalmas egy ilyen emberrel, ez szerintem nincs összefüggésben ezzel. A szexet nem (csak) az érzelmek, hanem a kreativitás, a szenvedély és a kíváncsiság is izgalmassá teszik. Ezek meg ugyanúgy meglehetnek bárkiben. Program tekintetében sem mindegy, hogy mit csinálunk, az ördögbe is, egy ilyen embernek is vannak érdeklődési körei és preferenciái :D

2018. jan. 18. 22:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen exem, nem bírtam, Folyamatosan veszekedtünk, havonta szakítottam vele. Egy évig bírtam, aztán kerestem magamhoz hasonlót.
2018. jan. 19. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!