Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nélkülem szilveszterezik, mikor nemrég temettük édesapámat. Milyen ember tesz ilyet a barátnőjével?
Megkértem a páromat, hogy most kivételesen a családommal töltsük együtt a szilvesztert, ez fontos lenne a számomra. De annyit mondott, hogy ő a 10 évvel fiatalabb, egyetemista rokonaival szándékozik házibuliban ünnepelni (nagyon messze, vidéken, a szülővárosában), és hogy az ő családja is fontos a számára. Csak azt nem értem, hogy míg nekem ez az évvége jelenleg a legnehezebb, és szükségem lett volna rá, hogy mellettem legyen, miért volt képes figyelmen kívül hagyni az érzéseimet? Pedig részemről máskor is mehetne házibuliba nélkülem. És a családja is megérthette volna, hogy miken mentünk keresztül. Túl sokat kértem? Ha ez fordítva történt volna, nem kérdés, hogy a kedvesemmel maradtam volna.
(32/N)
A kérdéshez még elfért volna,hogy mióta nem látta meglátogatott célközönséget,barátokat,rokonokat.
Neked nyilvánvalóan rosszul esik,de értsd meg őt is.
A mindennapos problémák felgyülemlettek benne.
Hagyd,hogy lazítson,ne keresd,ne aggódj,ne képzelődj.
Ha veszekedni akarsz vele,ne fogadd el a tanácsom.
F.
Nem vagyok érzéketlen bunkó.
Az éremnek is két oldala van.
Mindkét felet megértem,nem vagyok már gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!