Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Terhes vagyok, a pàrom ìgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes vagyok, a pàrom ìgy biztosìtotta be magàt. Most kezdi kimutatni a foga fehèrjèt. Tanàcsok? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Úgy èrzem hibàztam megint.

Màsfèl ève vagyunk együtt, most 16 hetes terhes vagyok. Ma szòlta el magàt h a teherbeesèsem előtt sokat veszekedtünk, és ìgy biztosìtotta be magàt. Nem vigyàzott, én pedig nem figyeltem... És kezd eltàvolòdni tőlem. Nem beszêlgetünk sokat, màr nem tud/akar kielègìteni, csak kielègülni, és màr az is zavarja, ha hozzàbùjok... El vagyok keseredve, èn mindent megteszek neki, ő mèg a pàrnàt is kikapja a fejem alòl, ha kell neki. Legutòbb kêrtem tőle h vigyen el randizni, romantikàzni, mert igènylem, ötleteket is adtam neki, de persze elfelejtette. Szòvà tettem, de ezutàn màr olyan lenne, mintha kiharcoltam volna, és nem esne jòl ha elvinne... Ha sexelni akar, és èn kihùzom magam alòla, mert nem vagyok olyan lelki àllapotban, akkor àll a bàl, és èn vagyok a rossz. Ha viszont ilyenkor mègis megteszem, èn nem elègülök ki, nem is esik jòl, csakùgycsinàlok, akkor ő boldog, èn meg küzdök a sèrült lelkemmel. Ezt nem tudom màskèpp leìrni, szimplàn megtörök és mindig egy kicsit elvesztek magambòl. Pàr napja olyan depressziòs voltam, h 2 napig egèsz èjszaka sìrtam és nappal szőrnyű kedvem volt. Magam alatt voltam, de összeszedtem magam egyedül, mert àrt a szomorùsàg a babànak, és azt nem akarom. Mit kellene tennem? 30/N

2018. nov. 23. 23:45
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Ja, nekem is van sajàt lakàsom, de az a jelenlegi munkahelyemtől 200 kilòmèterre, és a szüleim laknak ott, eladni nem akarom, akkor ők hova mennek? Tàmogatàs ügyileg ràjuk nem szàmìthatok, mindig èn segìtettem nekik. Apukàm rokkant nyugdìjas egy baleset miatt, anyum a fő kereső, de ott is vannak bőven kiadàsok...
2018. nov. 24. 01:42
 22/53 anonim ***** válasza:
79%

Egyre jobb! :D

Szerintem vegyél még fel 3 hitelt!

2018. nov. 24. 01:42
 23/53 A kérdező kommentje:

Szüleimnek segìtettem, ezèrt vettem fel a hiteleket! De eltèrtünk a tèmàtòl.

Am màr megkaptam a vàlaszt, azaz ràjöttem mit kell tennem, köszönöm mindenkinek.

2018. nov. 24. 01:46
 24/53 anonim ***** válasza:
48%
Nem frusztrálja mostanában valami külső körülmény a csávót? Nem mintha ez mentség lenne a viselkedésére, de lehet, hogy megmagyarázná.
2018. nov. 24. 01:50
 25/53 A kérdező kommentje:
Talàn hogy most december 20-n lejàr a fix a szerződêse, meg ugye a vàltozàs h jön a baba. Lehet h aggòdik a pènz miatt, erre gondolsz?
2018. nov. 24. 01:58
 26/53 A kérdező kommentje:
*Hatàrozott idejű szerződêse. Csak a szőrszàlhasogatòk kedvêêrt...
2018. nov. 24. 02:01
 27/53 anonim ***** válasza:
78%
Nem tudom, mire gondoljak, mert nem látok bele az életetekbe, de lehetséges akár ez is. Miért nem kérdezel rá?
2018. nov. 24. 02:01
 28/53 anonim ***** válasza:
87%

ha tudtátok, hogy le fog járni, akkor miért most akartatok gyereket?

van a pasinak új szerződés, meló kilátásba?

aníádéknak vettél egy házat vidéken?

vagy inkább az az ő házuk, amire te pályázol, vagy a nevedre íratták?

2018. nov. 24. 02:07
 29/53 A kérdező kommentje:
Igazad van, holnap megpròbàlok beszèlni vele erről. Lehet most gondolta vègig mivel is àllunk szemben. Nagyon a lelki dolgairòl nem igen lehet beszèlni, nem igen enged be. Nem lelkizős, kemèny pasi, nehèz gyermekkora volt, megedződött.
2018. nov. 24. 02:07
 30/53 A kérdező kommentje:

Èn nem règ tudtam meg h le fog neki jàrni, ès az èn fizumbòl szűkösen, de elleszünk ìgy is az ő hàzàban gyerekkel is, akkor lenne baj, ha albèrletbe kènyszerülnèk egyedül.

Anyuèknak vettem hàzat, ezèrt a 2 hitelem.

Neki meg meghosszabbìthatjàk, ha nem, akkor simàn el tud helyezkedni, talàl munkàt.

2018. nov. 24. 02:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!