Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok, a pàrom ìgy biztosìtotta be magàt. Most kezdi kimutatni a foga fehèrjèt. Tanàcsok? Többi lenn.
Úgy èrzem hibàztam megint.
Màsfèl ève vagyunk együtt, most 16 hetes terhes vagyok. Ma szòlta el magàt h a teherbeesèsem előtt sokat veszekedtünk, és ìgy biztosìtotta be magàt. Nem vigyàzott, én pedig nem figyeltem... És kezd eltàvolòdni tőlem. Nem beszêlgetünk sokat, màr nem tud/akar kielègìteni, csak kielègülni, és màr az is zavarja, ha hozzàbùjok... El vagyok keseredve, èn mindent megteszek neki, ő mèg a pàrnàt is kikapja a fejem alòl, ha kell neki. Legutòbb kêrtem tőle h vigyen el randizni, romantikàzni, mert igènylem, ötleteket is adtam neki, de persze elfelejtette. Szòvà tettem, de ezutàn màr olyan lenne, mintha kiharcoltam volna, és nem esne jòl ha elvinne... Ha sexelni akar, és èn kihùzom magam alòla, mert nem vagyok olyan lelki àllapotban, akkor àll a bàl, és èn vagyok a rossz. Ha viszont ilyenkor mègis megteszem, èn nem elègülök ki, nem is esik jòl, csakùgycsinàlok, akkor ő boldog, èn meg küzdök a sèrült lelkemmel. Ezt nem tudom màskèpp leìrni, szimplàn megtörök és mindig egy kicsit elvesztek magambòl. Pàr napja olyan depressziòs voltam, h 2 napig egèsz èjszaka sìrtam és nappal szőrnyű kedvem volt. Magam alatt voltam, de összeszedtem magam egyedül, mert àrt a szomorùsàg a babànak, és azt nem akarom. Mit kellene tennem? 30/N
Anyuèknak vettem hàzat, ezèrt a 2 hitelem.
Nem lehet hogy ez zavarja épeszű nő a gyerekeire költ nem a volt a családjára szüleire ,hitelből méghozzá..
Amikor folyamatosan csak adsz és olyan dolgokra se mondasz nemet, amit nem akarsz, akkor a következő dolgok történnek :
- A párod elkezd nem tisztelni, mert mit is tisztelne egy olyan emberben, aki azonnal mindenre ugrik, nincs önálló akarata és dróton rángathatja? Ez a papucs férfi női megfelelője.
- Elkezded magad rosszul érezni, amiért nem mondasz nemet és szinte mindenben behódolsz neki. Egyre feszültebb leszel, saját magadra haragszol, majd ezt rossz esetben kifelé kivetíted valakire. Jó esetben magadba fojtod és belülről emészt fel.
Amit érzel, az kisugárzik a környezetedbe is.
A helyedben visszavennék. És ha ez nem segít, akkor elmondanám a pasinak, hogy rosszul esik, ahogy viselkedik és hogy át kell gondolnom ezt az egészet, tegye ő is ezt és addig ne nagyon beszéljünk. Ha szeret és változtatni szeretne, akkor észbe kap, ha nem, akkor nem fogja érdekelni. Arra vigyázz, hogy ha változtat, azt ne a neked való megfelelésből tegye, hanem mert ő is javítani szeretne a dolgon.
Komolyan nem értelek.
Nem igaz, hogy nincs hova menned, ott a SAJÁT házad, akkor is, ha a szüleid laknak ott. Fogod magad és odamész.
A távolság lehet 4000 km is, mert a táppénzt akkor is megkapod, ahogy a csed-et, gyed-et is. Kocsi van, ha évente egyszer el kell menned a céghez, akkor pont ráérsz. De postafordultával is megoldható egy papír aláírása, van telefon és e-mail.
A kicsit tartsd rendben, mert ha nagyon megszorulsz, akkor lesz vésztartalék, amit el tudsz adni.
Az főnyeremény, ha ilyen helyzetben van nagyszülő, aki tud segíteni elvinni bölcsibe, elhozni, ha nyugdíjas, akkor akár ő is vigyázhat rá, legalább akkor, ha beteg. Ezért az előnyért a legtöbb kisgyerekes anya odaadná a fél lábát.
Nekik is érdekük, hogy téged segítsenek, mert ha nincs munka, nincs pénz, nincs fizetve a hitel, és viszi a bank a fedelet a fejük fölül.
Lesz rá 3 éved, hogy ott keress magadnak munkát.
Te kapod a családit, az adókedvezményt, és a gyerektartást is, plusz csed, gyed. Ennyiből ki kell tudni jönni, mert a házat eddig nélküled is fent tudták tartani.
Ne legyél már ennyire szerencsétlen 30 évesen, hogy a pasid azt tehet veled, amit akar. Te azért nem mersz moccani se, mert be vagy pánikolva, hogy mit szólnak az emberek, ha terhesen egyedül maradsz.
Ezért viselkedik így a pasid, mert tudja, megteheti, és úgyse fogod otthagyni, mert kezdődik "a gyerek érdekében maradok egy xar kapcsolatban" vergődés.
Itt bizonygatod, hogy szuper a kapcsolat.
De a pasid pont azért vert tehetbe, mert sok volt a veszekedés. Magadnak is hazudsz, nem mersz a tényekkel szembe nézni.
Írtad hogy nem védekeztetek,mert úgy voltatok vele hogy ha becsúszik a baba,akkor nem baj hisz minden ok veletek.Miről beszélsz? Hitellel,törlesztővel ,kevés kereseteddel te azt mondod ok minden? Te hallottad már azt,hogy csak annyi gyereket vállaljon az ember,amennyit EGYEDÜL is el tud tartani?
Istenem hány gyerek születik így,és szenved
A sok veszekedêst màr megbeszèltük h mièrt volt, kiiktattuk azt a szemèlyt az èletünkből, aki megkeserìtette a kapcsolatunkat. Akinek szàlka voltunk a szemèbe. Utàna rendeződött minden.
Szòval azt mondjàtok, mivel egyedül nem tudok eltartani egy gyereket, ezêrt mèg x èvig ne is vàllaljak? Mìg mondjuk le nem jàr a hitel? 30 èves vagyok, szeretnèk kisbabàt! Vannak nàlam rosszabb helyzetben is emberek, majd 50 èvesen szülök nem? Maradjatok màr! Azzal h òcsàroltok, és nem èrtitek az àltalam leìrtakat, mit mièrt tettem bizonyìtja h nem is figyeltetek arra amit ìrtam...
"a teherbeesèsem előtt sokat veszekedtünk,"
"Addig mìg be nem biztosìtotta magàt ìgy happy volt MINDEN. Àlom pasi volt! Most kezdte el ezeket a dolgokat az utòbbi 2-3 hètben."
Egyszer azt kamuzod hogy már a terhesség előtt is sokat veszekedtetek, utána meg azt hogy csak 2-3 hete, mert előtte "Álom pasi" volt.
Legközelebb jobb trollkérdést írjál ki, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!