Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyünk az újrakezdésre?
16 vagyok, a srác egy évvel idősebb...mostanában szinte minden nap találkozunk...kb. két hónapot jártunk...2 hónapja szakítottunk
A probléma az, hogy az első szerelme 2 évvel ezelött otthagyta őt, és nem mondta meg neki, hogy vége, egyszerűen elbúcsúzott és eltünt az életéből egy költözéssel... és folyamatosan azon jár az esze hogy megkeresi és újrakezdi vele...a probléma még az, hogy ez a nő férjes asszony több gyerekkel...Nulla az esélye az újrakezdésre, de ő ezt nem látja:(
Első szerelem volt, mély nyomott hagyott benne én ezt tudom...de már majdnem egy éve hogy egyáltalán nem látta...tőlünk független okból szakítottunk...rossz dolgok történnek vele, így visszavágyik ahhoz a nőhöz, mivel boldog volt vele nagyon, de a nő teljesen kizárta az életéből...én meg vágyom rá, és szeretném vele feledtetni ezt a nőt....és vele lenni
Most a srác nagyon bízik bennem, sokmindent elmond...a kapcsolatunk a szakítás után csak javult...Van esélyem rá hogy újra összejöhesünk, és feledtessem vele a régit?
De az még hozzátartozik, hogy a srác nagyszájú úgyan de komoly dolgokban elég félénk...és mivel ő mondta ki a szakítást...nehezen vonja vissza a kimondott szavát...
Mit gondoltok?
Nem. egy 17 éves srácnak volt viszonya.
amúgy sztem esély van rá, de rá kell kérdezni, mert amúgy soha nem fog kiderülni. ha ennyire érdekli az a másik nő, akkor lehet h jobb lenne ha hagynád, és majd később talán kiábrándul belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!