Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyünk? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod túl hosszú. )
17 éves lány vagyok, és még 2009ben volt egy fél éves kapcsolatom egy tőlem távol élő lánnyal. Nem sokat találkoztunk ugyan, de nagyon szerettük egymást, bár a távolság eléggé szétsz.arta a kapcsolatunkat, így szakítottunk 2009 év végén. A kapcsolatot viszont nem szakítottuk meg, és többször is beszéltünk arról, végülis mi volt, és mi lehetne még köztünk. Arra jutottunk ugyan, hogy a távolság és az azonos nem volt a hátráltató dolog, viszont mostanság megint érzem azt a telefonbeszélgetéseinkben, amit régen... ugyanúgy megvannak a perverz hülyeségeink, mint akkor, és egyre több rejtett célzásunk van arra, hogy újra kéne kezdenünk.
Viszont nem tudom, mennyi értelme lenne ezt a kapcsolatot úgy újrakezdeni, hogy az eredeti két problémánk még nem oldódott meg.. és valószínűleg az egyik nem is fog:D
Tanácsokat szeretnék kérni, szerintetek mit csináljak/csináljunk? Érdemes-e vagy sem?
Ami nem működött régen, most se sok eséllyel fog!
Így ugyanoda fogtok visszajutni, vagy ugyanazt a problémát fogjátok kerülgetni!
Szerintem gondold még egyszer át a dolgokat, ne csak a szépre emlékezz, a gondokra, rossz dolgokra is!
Az idő mindent és mindenkit megszépít, valószínűleg ezért érzel így most, de ha már felmerült benned a kétely, az se véletlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!