Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok? Mit tennétek a helyemben?
Nagyon hosszú a sztori, megpróbálom rövidre fogni.
Tavaly ért véget egy 6 éves kapcsolatom. Azelőtt nem volt soha barátom. Nagyon magam alatt voltam. Az egyik barátnőm ajánlt egy külföldi munkalehetőséget, ahol ő is dolgozott a párjával. Tudtam, hogy nehéz munka de kellett valami ami eltántorít az akkori állapotomtól. Így januárban kimentem velük.
Ott megismertem valakit, aki úgymond a főnököm volt, de ugyanugy dolgozott mint mi, reggeltől késő délutánig. Egy mindig magába zárkozó, végtelenül szomorúnak tűnő, szótlan férfi. Majd megtudtam, hogy sok éve élettársa van, gyerekük nincs. A nő egy végtelenül féltékeny valaki volt.
És itt hibáztam el...
A fejembe vettem, hogy márpedig nekem ez a férfi kell. Ha csak addig amig kint vagyok de akkor is kell. Barátnőm mondta,hogy felejtsem el hiszen a sok sok év alatt sosem csalta meg az élettársát. Gondoltam egy próbát megér. Ami lassan de sikerült is. Viszont nem úgy ahogy szerettem volna. Egyrészt mert halálosan beleszerettem, másrészt pedig itt vagyok 16 hetes terhesen, ő erről nem tud. Szeptember közepén haza jöttem, mert már sejtettem, hogy valami nem stimmel. Eszem ágában nem volt elvetetni a babát, volt itthon is megtakarításom, és kint is jól kerestem, így van amiből legalább 2-3 évig eltartani kettőnket.
Viszont nem tudom, hogy elmondjam-e neki vagy sem. Idáig kétség nélküli volt, hogy nem mondom el, de most egyre nagyobb lelkiismeret furdalásom van, mivel tudom, hogy élete vágya volt egy gyerek, és amit mai napig nagyon bán.
Ti mit tennétek? Normális válaszokat szeretnék.
Nekem az az első gondolatom, hogy így akarod magadnak megfogni a pasit.
Ezért 16 hetesen szólsz, amikor véletlenül sincs más lehetőség, mint megtartani. Kész tények elé állítva, abban a hitben, hogy ha tőled kap egy gyereket, akkor az élettársat dobja érted, téged meg beleültet a jóba.
99%, hogy a pasi és a rokonsága is ezt fogja gondolni.
Elsülhet ez még nagyon csúnyán, ha a gyerek kell neki, de te nem.
Napi kamu kérdés.
Vagy neked tényleg annyi eszed van, mint egy marék molylepkének.
Köszönöm mindenki válaszát.
#11es, ha ezzel akarnám megfogni magamnak akkor ott nyomban elmondtam volna neki és nem jöttem volna haza.
És nem is akartam elmondani, az ok amiért most fordult meg a fejemben, hogy elmondjam az, hogy kaptam egy e-mailt tőle, amiben azt írta látni akar. Én nem fogok kimenni többé hozzá, de mi van ha el jön ő? Be voltam jelentve, könnyen megtudja a címem, hiába tiltottam mindenhonnan. És ha el jön, akkor már tagadni nem tudom, mert már látszik.
És nem fogom részletezni, hogy milyen volt a kapcsolatunk amig tartott, de több volt szexnél, hiába próbál bárki savazni ezért. Mióta eljöttem, azóta próbál elérni de tiltottam mindenhol, így nem tud de barátnőmtől tudom mert ők még kint vannak. Én léptem le, én fejeztem be a kapcsolatot, mert féltem elmondani neki az olyan dolgok miatt, amiket #6os felsorolt. És pont ezt nem akartam, hogy bárki azt gondolja, hogy az anyagiak miatt akartam ezt. Felelőtlen voltam, ezt anélkül is tudom, hogy bárki mondja. De vállalom amit tettem, csak mióta kaptam az e-mailt azóta nem tudom mit csináljak. Még mindig jobb ha tőlem tudja és nem éri meglepetés. De ki tudja valóban el jönne?
És az volt a kérdésem, hogy ki mit tenne a helyemben. Aki érdemben válaszolt annak köszönöm. És aki nem, annak is. Mindenkinek ment a zöld.
Mondd le neki.
Joga van tudni és szerintem nagyon örülne is a babának.
Hát te idióta vagy. Mondd el neki azonnal! A gyereknek joga van az apjához ! Mit képzelsz? Mit fognak rólad gondolni a családtagjai? Kit érdekel? Komolyan ez a legnagyobb bajod, hogy "MiT fOgNaK GoNdOLNi"?
Eszednél vagy te? Megtagadnád ezt mindkettejüktől?
Ha szereted bármennyire a gyereked akkor elmondod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!