Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a barátnőtöknek hogy a férje bepróbálkozott nálatok?
Nagyon hosszú történet, próbálom röviden leírni.
A barátnőm férje a gimis szerelmem,együtt voltunk 2 évig,aztán vége lett. Majd időközben feleségül vett egy nőt,aki mára a legjobb barátnőm lett. Egyszerre lettünk terhesek, ugy ismertem meg a nőt,nagyon hamar egy hullámhosszra kerültünk.A barátságunk 6 éve töretlen.
Most viszont a barátnőm elutazik 2 hétre külföldre, munka miatt, és a férje rámírt hogy költözzek oda hozzá,amíg a felesége külföldön van, nézzük meg milyen lenne együtt, talán megpróbálhatnánk. Mert ő a mai napig vonzódik hozzám,én vagyok élete szerelme stb.
Természetesen elküldtem a bánatba.
Szerintetek elmondjam a barátnőmnek!!? Ti elmondanátok? Vagy ne szóljak bele, hisz nem történt semmi?
Holnap utazik, most nem akarnám ezzel kiborítani,legfeljebb ha hazajön,elmondom neki.
Bocs, ha hosszú lett.
Remélem van róla messenger cset bizonyíték vagy ilyesmi.
Mindenképp mutasd meg neki, hagy tudja meg hogy egy féreggel él.
F35
2x fog gyűlölni
1) amikor tagadni fogja, azt hiszi, hogy csak el akarod szakítani tőle, hogy kavarsz, hogy irigy vagy
2) amikor rájön, hogy igazad volt végig
Persze, megvan a chates beszélgetés,az bizonyít mident!
Egyszer már megcsalta a barátnőmet, de a gyerekek miatt megbocsájtott neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!