Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy mondanátok meg a barátnőtöknek, hogy zavar, ha ilyen gatyákat hord?
Szólnék neki, hogy kint van a feneke.
Ritka ízléstelen ez, gondolom a csaj sem különb.
Nőként magam sem értem, miért jó, ha kilóg a fél p..ja valakinek, és a sok csövi, munkás, bkv-n utazó retek bámulja seggem..
Na de nem vagyunk egyformák. Simán megmondanám, hogy ez a gatya szerintem gáz. HA a barátom húzna köldökig kivágott ratyi pólót, neki is szólnék, hogy ugye ezt nem gondolta komolyan.
Úgy, hogy elmondanám neki azt, hogy egy valamire való nő ruhában, mell és seggmutogatás nélkül is képes magára vonni a figyelmet, nőiesen kinézni meg pláne csak ruhában, normális öltözetben lehet. Minden más közönséges - mély dekoltázs, illetve a franciabugyi féle nadrágok, lásd a linken.
Igen, nő vagyok én is és undorítónak tartom ezt az öltöztet, pláne, ha le is ül benne a buszon vagy akárhol. Fúj.
"életem, mintha ebben a nadrágban nagyobbnak tűnne a feneked, mint amilyen valójában."
garantált siker. soha többet nem fogja felhúzni, de még csak hasonlót sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!