Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk zavar titeket ha a barátnőtöknek fiú barátai vannak?
Gamer csaj vagyok, legjobb barátnőm is kocka de ő Németországba költözött, maradtak az osztálytársak. Kb. mindenki az a tipikus szemüveges pattanásos kocka aki suliba is egész nap a wow-ról beszél, de velük legalább van közös témám. A lányokkal nincs miről beszéljek.
Nem tehetek róla hogy ilyen lettem, de kiskoromba a bátyáimmal meg a haverjaikkal lógtam mindig. Kinézetre teljesen nőies vagyok, de amúgy a fiús dolgokat szeretem.
20/L
engem nem zavarna :) nem vagyok féltékeny típus :D 22/f
ismerkedni gondolom nem akarsz :D
Miért zavarna?
Ha neked így jó akkor nem foglak kiszakítani mellőlük, legalábbis most nem ;)
Én is nagy játékos voltam, de mára már nincs annyi időm.
Nem vagyok féltékeny típus meg igazából megbíznék benned.
De ezek a fiúk is csak a barátot látják benned? Ki tudja hányan szerelmesek beléd.
Sokáig én sem voltam féltékeny típus, aztán nemrég szembesültem vele hogy mennyien próbálkoznak be a barátnőmnél, plusz nem mindig jön rá időben hogy az illetőt le kell koptatni, így akkor vagyok csak nyugodt ha a kérdéses fiú barátját én is jól ismerem és megbízom benne.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!