Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Titeket zavar ha a barátnőtöknek nem lapos a hasa? Hanem kicsit van neki?
Nem baj ha egy kicsi van neki :)
De valakinek meg az a jó ha van rajta bőven...
Ha a baránőm akkor szeretem. Olyannak amilyen.
De ettől függetlenül úgy általában sem zavar egy bizonyos szintig egyáltalán.
Nem zavar.. Sőt.. Ha jó elosztású, tetszik is..
17/F
kamuzhatnék,meg jófejhetkednék,de nem.
igen,zavar.
most nem olyan régen volt is ebből itthon csetepaté.
bnőmmel elszállt a ló kajában,én vártam,hogy majd észbe kap.
először a muterja kezdte el mondani neki,hogy ez nem lesz jó,aztán a családja többi tagja,de semmi,ugyanúgy ette tovább a túrós tésztát,a kenyeret a szénhidrátot a vérnyomása is feljebb ment és nem ismerte be,hogy gluténérzékeny csak akkor amikor azt mondtam,hogy vagy elolvassa a tünetleírását,vagy szakítok.
úgyhogy én is bekapcsolódtam a családja mellé és amikor már semmi sem hatott,akkor egyre durvábban kezdtem cinkelni.
ekkor volt a nagy sírás rívás sértődés,de másnap vége volt a kenyér,tészta étrendnek és szépen eszi velem a húst,meg a zöldséget leadott 7 kilót,megbeszéltük,hogy ez az ő érdeke elsősorban az egészsége miatt előnyös,és mivel belátta,hogy glutén érzékeny nem eszi a sza-r gabonát sokkal jobban van nem puffad émelyeg egész nap.
Nem zavarna! Jobban tetszene, mintha lapos lenne.
(Attól függ, mennyi az a "kicsit".)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!