Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy mondanátok meg a barátnőtöknek, hogy zavar, ha ilyen gatyákat hord?
Hogy?
"Barátnőm, zavar, hogy ilyen gatyákat hordasz"
Bár engem aztán nem zavarna.
# 12
Amikor valaki múltkor belinkelt egy szőke instapitsát, ahogy ilyen pitsagatyában a kövön ült, meg mertem jegyezni, hogy mennyi mindent kaphat el.
A sok femináci kb. 2 oldalon keresztül támadt, hogy milyen hülye vagyok, és ne képzeljem magam orvosnak.
Engem nem zavarna amugy. Sot, kifejezetten szeretem az ilyen nacikat a csajokon.
Szeretem ha egy no ri**osan/ku***an oltozkodik.
A kerdesre: gozom sincs. En annak idejen nagyon hulye voltam, es voltam olyan orult “a halal kapuja ele allni es kinyitni” hogy megmondtam a baratnomnek a volt baratnomnek, hogy “szivem, ez a nadrag neked tetszik amugy” “igen tetszik, miert?” “”mert nekem nem annyira” “szerintem egy kicsit ribis” erre jott a pokol ajtaja nyitva eset....jott ram minden. (Azota kicsit megvaltozott az izlesem :D
Szoval finoman. Nagyon nagyon finoman kozold vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!