Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti elmondanátok? Mit tennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok? Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Nagyon hosszú a sztori, megpróbálom rövidre fogni.

Tavaly ért véget egy 6 éves kapcsolatom. Azelőtt nem volt soha barátom. Nagyon magam alatt voltam. Az egyik barátnőm ajánlt egy külföldi munkalehetőséget, ahol ő is dolgozott a párjával. Tudtam, hogy nehéz munka de kellett valami ami eltántorít az akkori állapotomtól. Így januárban kimentem velük.

Ott megismertem valakit, aki úgymond a főnököm volt, de ugyanugy dolgozott mint mi, reggeltől késő délutánig. Egy mindig magába zárkozó, végtelenül szomorúnak tűnő, szótlan férfi. Majd megtudtam, hogy sok éve élettársa van, gyerekük nincs. A nő egy végtelenül féltékeny valaki volt.

És itt hibáztam el...

A fejembe vettem, hogy márpedig nekem ez a férfi kell. Ha csak addig amig kint vagyok de akkor is kell. Barátnőm mondta,hogy felejtsem el hiszen a sok sok év alatt sosem csalta meg az élettársát. Gondoltam egy próbát megér. Ami lassan de sikerült is. Viszont nem úgy ahogy szerettem volna. Egyrészt mert halálosan beleszerettem, másrészt pedig itt vagyok 16 hetes terhesen, ő erről nem tud. Szeptember közepén haza jöttem, mert már sejtettem, hogy valami nem stimmel. Eszem ágában nem volt elvetetni a babát, volt itthon is megtakarításom, és kint is jól kerestem, így van amiből legalább 2-3 évig eltartani kettőnket.

Viszont nem tudom, hogy elmondjam-e neki vagy sem. Idáig kétség nélküli volt, hogy nem mondom el, de most egyre nagyobb lelkiismeret furdalásom van, mivel tudom, hogy élete vágya volt egy gyerek, és amit mai napig nagyon bán.

Ti mit tennétek? Normális válaszokat szeretnék.

2018. nov. 7. 08:37
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
95%

Mindenképp mondd el neki, joga van tudni.

Nincs hozzá közöm, de miért nem védekeztetek?

2018. nov. 7. 08:41
 2/30 anonim ***** válasza:
93%

El kell mondanod, joga van tudni róla, hogy apa lesz.

30N

2018. nov. 7. 08:42
 3/30 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is el kell mondanod neki!
2018. nov. 7. 08:51
 4/30 A kérdező kommentje:

#1 válaszoló, eleinte csak spontán voltunk együtt, nem terveztük, így nem is védekeztünk csak megszakítással. Két hónapig pontosan megjött, és hát gondoltam ezután sem lehet baj, így maradt ez a fajta "védekezés". Tudom, hogy nem kellett volna.

És mégis hogyan mondjam el? Félek, hogy mi lesz utána. A családja vagyis a testvérei elég konzervativak, biztosan nem fogadnák el, hogy tőlem van gyereke hiszen én csak egy munkás vagyok számukra. És azt sem akarom, hogy azt gondolja anyagiak miatt mondtam el, mert semmi szükségem rá. Habár lelkem mélyén tudom, hogy nem fog semmi ilyent gondolni, hiszen olvad el más gyerekétől is, a saját gyerekét tutira imádná. De amint mondtam, félek mi lesz miután elmondom. A gyülölködést amit a családjától kapnék, az élettársáról nem is beszélve. Nem szeretném felbolygatni sem az ők sem a mi életünket. Mégis jobbnak látom ha soha nem tudja meg.

2018. nov. 7. 09:09
 5/30 anonim ***** válasza:
83%
Mondd el neki, az az ő gyereke (is)!
2018. nov. 7. 09:13
 6/30 anonim ***** válasza:
77%

Semmit nem nyersz vele, ha elmondod.

Gyerektartást a magyar átlagbér alapján kérhetsz, ami nem sok, és vagy be tudod hajtani, vagy nem. De inkább vagy nem.

Nem valószínű, hogy részt fog venni a gyerek életében, már csak a távolság miatt.

Azt el ne hidd, hogy a felesége ok nélkül féltékeny, és te vagy az első, aki ágyba tudta csábítani. Úgyhogy a válás nem valószínű.

Viszont mindig rohangálhatsz hozzá aláírásért, ami határon belül is kellemetlen procedúra.

2018. nov. 7. 09:22
 7/30 anonim ***** válasza:
82%

elobb utobb ugyis elmondod. Mert te is tudod legbelul hogy el KELLmondanod. Joga van tudni,es a gyereket se foszthatod meg attol.hogy sose tudja ki az apja.

Majd irj nekunk is mit mondott az "apja"

2018. nov. 7. 09:56
 8/30 anonim ***** válasza:
70%
Ha jól belegondolsz, nincs is más választásod, mint az, hogy elmondod neki. Ő a gyermeked apja ennek megfelelően joga is van tudni, kell tudnia azt, hogy lesz egy gyermeke.
2018. nov. 7. 10:01
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mihez van joga...meg téged gyűlölni fog a családja,bla bla.Aha és az nem jutott eszedbe,hogy annak a kis ártatlan cseppségnek a hasadban joga lenne apához? Micsoda önző vagy.Ok te eltartod,de miattad nőjön fel apa nélkül,mert te képtelen voltál értesíteni az apukát? Attól még mondjuk nem biztos,hogy nevelné is,de legalább megadnád rá az esélyt.Viseljétek a következményeket,felnőttek vagytok,de a ti butaságaitok miatt ne a gyerek szenvedjen már
2018. nov. 7. 10:15
 10/30 anonim ***** válasza:
88%

2 lehetőséged van.....

- azonnal elmondod és lehetőséget adsz neki, hogy nevelje a gyerekét annak minden kötelezettségével együtt GYT gondolok

- elfelejted egy életre és a gyerekednek sem mondod el soha ki volt az apja, és később sem változtatod meg a véleményed még akkor sem ha esetleg anyagilag megszorulnál.

Az egyik legjobb haverommal is ez történt, 4 éves volt a kislánya amikor kapta a papírt, hogy van egy lánya, miközben már új családja volt egy másik gyerekkel.

40F

2018. nov. 7. 11:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!