Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam el paromnak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el paromnak hogy a szuleim lenyegeben vallalhatatlanok?

Figyelt kérdés

Eljott az igazsag pillanata, parommal sokmindenrol kell beszelni, es az egyik a csalad. El fog jonni legalabbis.

Nos, O olyan kozegben nott fel, ahol a csalad az elso helyen van. Sokmindenben konzervativ, masokban lazabb, egeszeben veve mindig latja dolgok emberi oldalat, elvben nem itelkezo, de ezt megis felek kitargyalni.

En egy olyan kozegbol jottem ami inkabb feledni szeretnek. Mindket szulom alkoholista, apam masodik felesege alkoholista, nagyanyam gyogyszertuladagolasban halt meg. Mindenki melyen szegeny az eletfelfogas, az eletmod, a szegenyes emberui dontesek es ertekek miatt. Nekem sokeves munkam volt ebbol kimaszni. Nem iszom vagy dohanyzom (nem mindig volt igy), nincsenek egyeb fuggosegeim, meg a napi egy kavet is cukor nelkul iszom ha iszom. Kulfoldon elek es dolgozom, iszonyatos erofeszitesekkel vegre kezd egy kis eletem es biztonsagom lenni. A szuleimmel nem nagyon tartom a kapcsolatot; apammal csak ritkan, neki probalok valami tartos allast szervalni otthon, anyammal egyaltalan nem (a mindennapos veresek es nagyon durva verbalis es egyeb megalaztatsok, valamint az alkohol valahogy elszivta az erdeklodesemet, es meg mindig engem hibaztat mindenert) - nem tudom hol el, mit csinal, etc., etc. Nem is erdekel, leginkabb az undor es a felelem fog el ha ra gondolok.

A lenyeg hogy elore nezek, es nem hatra, igyekszem epiteni a dolgaimat.

Parom nem ismeri a szuleimet. Nem is tud roluk semmit, de szamara is, a csalad nagyon fontos. Elkepzelesem nincs mit mondjak neki. Oszinten, nincs erom megtargyalni vele az igazat, es ujra felidezni a majd 2 0 ev remalmait amitol nagynehezen megszabadultam, de jo lenne ugy beszelni hogy a masik ember is megertse. Lenyegeben azt erzem hogy nincs az az isten hogy a szuleimet bemutassam neki, mert szegyellem azt ahogyan elnek, es azt amive valtak. A szuleimen kivul mindenki mas meghalt, vagy soha nem ismertem oket, mert anyam minden rokont leepitett, lovesem nincsen meg arrol sem hol kereshetnem oket.

Szoval hogy lehet a parodnak beadni hogy a csaladod vallalhatatlan? Azon is aggodom hogy vajon az ocsaladja mit szol majd hozza?

Tudtok okosat mondani? Erdemes az ilyet megosztani?

Legszivesebben hazudnek, de nagyon nem jo megoldas, es nem is en lennek.

2018. okt. 31. 07:21
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
7%

Kérdésetekre: 40 éves vagyok, 5 éve vagyok nős. Feleségem is tanult, kultúrált nő, csinossági skálán csak 8-as (szigorúan osztályozok, csak 2 évvel fiatalabb). Teljesen háziasított engem (szinte már kedvelem a hétvégi takarítást is, meg úgy általaban azért nincs vita, mert mindig az történik amit ő akar, nekem fontosabb a nyugi). Rendszeresen kikapcsolódunk. 3 éves lányunk van (dns teszttel titokban ellenőríztem). Mindkét oldalról a szülők szép összeggel segítették az indulásunkat, és szép saját megtakarításunk is volt. (Oké, nem siettük el a családalapítást.)

2018. okt. 31. 10:18
 22/35 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, mindenképp el kell mondanod neki, hiszen ez is te vagy, a családi múlt hozzá tartozik az emberhez, legyen az akármilyen. Ha a párod igazán szeret, akkor melletted lesz, meg fogja érteni, és elfogad. De ehhez neked is sajnos az évek során bizonyítanod kell, hogy te nem válsz ilyen szülővé, és te meg fogod adni azt a szeretetet, gondoskodást a családodnak, amit megérdemelnek, és amit te nem kaphattál meg. Hasonló háttérrel álltam anno a férjem elé, és elmondtam neki olyan dolgokat is, amik nem tudják befolyásolni a kapcsolatunkat, de el kellett mondanom, mert megtörténtek velem, magammal cipelem, és nem akartam titkokkal belevágni egy kapcsolatba. Előbb utóbb úgyis kibukik a titok.
2018. okt. 31. 10:25
 23/35 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem már az is dicsérendő, hogy ki tudtál törni ilyen közegből. A baráti körömben több embernek is alkoholista, agresszív az anyja, apja, nekem ez nem lenne meglepő. Exemnek az édesapja alkoholizmusba halt bele. Ez népbetegség itthon -is
2018. okt. 31. 10:34
 24/35 anonim ***** válasza:
92%

Basszus, #21 es #5-ös, köztetek is szép bizalom lehet, ha ellenőriztetned kell dns tesztel a gyerekedet, hogy tényleg tőled van-e. Már az is gáz, ha ez egy kapcsolatban felmerül, nemhogy még meg is csinálod...

16/L

2018. okt. 31. 11:26
 25/35 A kérdező kommentje:

Kedves 12-es.

Remek empatiarol tettel tanubizonysagot.

Szandekos megalazasbol mondjuk eleg szar vagy, jellemed nincs, mert ha lenne nem jonnel ide beszologatni......

Azt hogy kinek van hova mit javulnia, hagyjuk.

Es gondolom te soha semmiben nem hazudtal szamodra fontos embereknek onzo szandekkal.

Ez igen, mely, es tartalmas beszelgeteseket folytatunk. Ha a szovegertesi kepessegeid nem lennenek a beka segge alatt, arzt is olvastad hogy kulfoldon elek, igy igen kicsit mas az ismerkedesi tempo a szuleimmel.

Mabrook. Fuck off. Go home and die...

2018. okt. 31. 12:46
 26/35 anonim ***** válasza:
68%

"De egy átlag féfit az különböztet meg egy átlag nőtől, hogy az élet nagy kérdéseiben nem érzelmei, hanem esze alapján dönt, igen néha kegyetlenül is."

Ezen nagyon jót röhögtem :D Pont a nők tervezik meg nagyon, hogy kihez mennek hozzá, nem szerelemből, hanem mert végre elveszi valaki, meg ő jó lesz apának, meg lehet majd irányítani. A férfiak meg szinte csak hagyják magukat.

2018. okt. 31. 12:56
 27/35 anonim ***** válasza:
75%

""Parom nem ismeri a szuleimet. Nem is tud roluk semmit,"

Mély és tartalmas beszélgetéseket folytathattok..." - ugyan már, az én párom se ismeri a szüleimet (szerencsére)... és ez így megy 20 éve...

2018. okt. 31. 14:28
 28/35 Metionin ***** válasza:
94%
Én egyszerűen elmondtam neki hogy ez van. A családot nem választhatja az ember, nem tehettem róla hogy oda születtem és a hülye is látta rajtam hogy épp azon vagyok, hogy kiszakadjak abból a környezetből. Barátom felfogta mert egy értelmes ember de az anyukája sokáig fújt még a szüleim miatt (nem ismerte úgy őket csak nem tetszett neki hogy nincs pénzünk), végül ő is feladta.
2018. okt. 31. 16:20
 29/35 anonim ***** válasza:
76%

3 éves lányunk van (dns teszttel titokban ellenőríztem).

Szegény feleséged. Kevésbé sgfej nem volt a közelben?

Mondjuk én arra nem lennék túl büszke hogy szempont volt a nő családjának anyagi helyzete. Saját tárcádba kellene kotorászni nem azt lesni, ki támogat majd meg és mennyivel. Te nagyon különleges okos nagybetűs férfi te. Bőrödről hogy nem sül le a bör?

Remélem asszonyka rájön a tesztre és hasonló megaláztatásban lesz részed. De minimum kivág.

2018. okt. 31. 17:45
 30/35 anonim ***** válasza:
77%

26-os, ennyire faek nem lehetsz, hogy beallsz azok köze akik szerint “a nők” vagy “a férfiak” valamilyenek.

Kerdezo, gratulálok a 14-es valaszodhoz!

Amúgy meg a többségnek igaza van: az őszinteségnel jobb megoldás nincs, gondolj bele.

2018. okt. 31. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!