Itt mindenki szülei taplók, és vállalhatatlanok vagy mi van?
Elég sok esetben jogos problémákról beszélünk, olvasd el a maiakat.
Sokszor a gyerekben van a hiba, de bizony van rá példa, hogy nem.
Nézd meg ezt a sok elvált szülőt, nézd meg azt a sok gyereket a pszichiátrián.
Nagyon sok pont a szülei miatt lesz olyan, amilyen.
Kérdező, azzal szerintem semmi gond nincs, ha a szülőknek van véleményük, és azt el is mondják, ehhez mindenkinek joga van.
A baj a sok szülő által vallott "aki a kenyeret adja az szabja meg a feltételeket, te meg jobban teszed ha befogod a szádat" (másolás egy mai méltatlankodó szülői megjegyzésből egy másik kérdéstől) - mentalitással van, ezt szerintem kb 1 x 1, hogy senki ép gerincű nem tűri, és amint lehetősége van, becsukja maga mögött az ajtót.
Miért örüljenek hogy 15 évesen nem teszik ki otthonról?
Egy normális szülő miért is tenné ki?
Soha semmilyen esetben sem a gyerek kérte, hogy a szülei kufircoljanak majd megszülessen, így semmi nem várható el.
Az meg önmagában rossz ha gyereket azért szülnek, hogy legyen, meg majd vén korukra eltartsák.
A szülést is szabályozni kéne, mint a jogosítványt.
És igen a mai szülők elég mocskosul tudnak bánni a gyerekkel.
eddig is biztos így volt, csak feltalálták az internetet, meg a gyakorikérdéseket, meg mostmár nem halnak meg 40 éves korukban a szülők. az nagyszüleim se voltak mintaemberek,de a szüleim elmondták, hogy megpróbálnak másként viselkedni velem, mint velük, de nem szapulták őket soha. én szeretem a szüleimet, nagyon is, és nincs rájuk több panaszom, mint a legjobb barátaimra, pedig elvileg a kamaszoknak a barátok a legfonotsabbak :)
igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy biztos családi hátterem van...
külön írtam, mielőtt felkapná a vizet akinek tényleg komoly gondja van, h nem rájuk gondoltam. Nem akarok senkit bántani, nem lekicsinylem a fájdalmukat.
De legutóbb is egy 16 éves kiscsaj kérdezte, h mit csináljon, mert nem engedik h összeköltözzön a pasijával és mekkora dögök a szülei..ilyesmikről beszélek
Ez meg bocsi,de tök természetes.
A kamaszok ilyenek, ez együtt jár a felnőtté válás folyamatával.
Azt hiszik ellenük van a világ. Majd felnőnek.
Annyi a különbség,hogy elmondják nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!