Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt mindenki szülei taplók,...

Itt mindenki szülei taplók, és vállalhatatlanok vagy mi van?

Figyelt kérdés
Komolyan pár hete minden második kérdés arról szól, h a szülők szemetek, elviselhetetlenek és mindenki el akar költözni otthonról. Mi van a mai fiatalokkal? Nem mondom van kivétel de a legtöbb örülhetne h a szülei megadják neki a kaját, ruhát lakhatást és nem rakják ki őt 15 évesen az utcára. Az meg h bizonyos förtelmes szülők még véleményt is mernek nyilvánítani a gyerek életéről az egészen "megbotránkoztató" valóban el kell rögtön költözni...
2013. jan. 19. 21:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%

Elég sok esetben jogos problémákról beszélünk, olvasd el a maiakat.

Sokszor a gyerekben van a hiba, de bizony van rá példa, hogy nem.

Nézd meg ezt a sok elvált szülőt, nézd meg azt a sok gyereket a pszichiátrián.

Nagyon sok pont a szülei miatt lesz olyan, amilyen.

2013. jan. 19. 21:49
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként meg nyilván nem fog olyan kérdést kiírni, akivel otthon minden rendben :)
2013. jan. 19. 21:50
 3/17 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, azzal szerintem semmi gond nincs, ha a szülőknek van véleményük, és azt el is mondják, ehhez mindenkinek joga van.

A baj a sok szülő által vallott "aki a kenyeret adja az szabja meg a feltételeket, te meg jobban teszed ha befogod a szádat" (másolás egy mai méltatlankodó szülői megjegyzésből egy másik kérdéstől) - mentalitással van, ezt szerintem kb 1 x 1, hogy senki ép gerincű nem tűri, és amint lehetősége van, becsukja maga mögött az ajtót.

2013. jan. 19. 21:53
 4/17 anonim ***** válasza:
70%

Miért örüljenek hogy 15 évesen nem teszik ki otthonról?

Egy normális szülő miért is tenné ki?

Soha semmilyen esetben sem a gyerek kérte, hogy a szülei kufircoljanak majd megszülessen, így semmi nem várható el.

Az meg önmagában rossz ha gyereket azért szülnek, hogy legyen, meg majd vén korukra eltartsák.

A szülést is szabályozni kéne, mint a jogosítványt.

És igen a mai szülők elég mocskosul tudnak bánni a gyerekkel.

2013. jan. 19. 21:55
 5/17 anonim ***** válasza:
61%

eddig is biztos így volt, csak feltalálták az internetet, meg a gyakorikérdéseket, meg mostmár nem halnak meg 40 éves korukban a szülők. az nagyszüleim se voltak mintaemberek,de a szüleim elmondták, hogy megpróbálnak másként viselkedni velem, mint velük, de nem szapulták őket soha. én szeretem a szüleimet, nagyon is, és nincs rájuk több panaszom, mint a legjobb barátaimra, pedig elvileg a kamaszoknak a barátok a legfonotsabbak :)

igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy biztos családi hátterem van...

2013. jan. 19. 21:58
 6/17 anonim válasza:
Nem mindenki, csak elég sokan. Nyílván akinek nincs baja az nem ír ki ilyeneket, csak akinek van. Ezért gondolod azt hogy mindenkinek ilyen családja van.
2013. jan. 19. 21:59
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
Azért kedves kérdezö, mert nem mindenkinek lehet olyan élete mint neked. gondolom neked az a legnagyobb gondod hogy karácsonyra egy kenyérpirítot kaptál nekem az hogy apám megfenyegette anyámat egy késsel hogy megõli...bocs ha tévedtem és neked is ilyen gondjaid vannak 14/L
2013. jan. 19. 22:05
 8/17 anonim ***** válasza:
63%
Az én szüleim nem azok! :) Sőt, a világ legjobb szüleinek járó díjjal jutalmaznám meg őket! :) Remélem még sokáig velünk lesznek.
2013. jan. 19. 22:07
 9/17 A kérdező kommentje:

külön írtam, mielőtt felkapná a vizet akinek tényleg komoly gondja van, h nem rájuk gondoltam. Nem akarok senkit bántani, nem lekicsinylem a fájdalmukat.

De legutóbb is egy 16 éves kiscsaj kérdezte, h mit csináljon, mert nem engedik h összeköltözzön a pasijával és mekkora dögök a szülei..ilyesmikről beszélek

2013. jan. 19. 22:12
 10/17 anonim ***** válasza:
82%

Ez meg bocsi,de tök természetes.

A kamaszok ilyenek, ez együtt jár a felnőtté válás folyamatával.

Azt hiszik ellenük van a világ. Majd felnőnek.

Annyi a különbség,hogy elmondják nekünk.

2013. jan. 19. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!