Az apámmal lényegében csak 'lakótársi kapcsolatban' vagyok. Van, hogy napokig nem beszélünk, csak ha kérni akar tőlem valamit. Más is van így?
Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 18:35
1/6 anonim válasza:
Igen, például én. Az enyém hangulatember ráadásul iszik is. Jó kombó...
3/6 anonim válasza:
Évek óta napi 1 "heló" ban merül ki a beszélgetésünk... Remélem hamarosan el tudok költözni, utána úgy fogok elmenni mellette az utcán mintha nem is ismerném.
Irigylem azokat akik rendes apa mellett nőttek fel.
4/6 anonim válasza:
olyan jó, hogy én sem vagyok egyedül, persze kár, hogy ez a helyzet velünk, de ezek szerint sokakkal megesik. én ma lécelek le, látni sem akarom többé. kívánjatok sok sikert..
5/6 A kérdező kommentje:
Sok sikert!!
2010. dec. 6. 20:27
6/6 anonim válasza:
megértem, hogy xar az érzelmi sivárság egy szülő-gyerek kapcsolatban, de gondoljatok bele, hogy milyen rossz annak, akit az apja mondjuk naponta üt-ver, gorombán beszél, elveszi a megkeresett pénzét, elherdálja piára.
nem azt mondom, h verjétek a s.eggeteket a földhöz, de nekem speciel apám sem volt igazán, alig beszéltem vele, akkoris csak ócsárolni meg lenézni tudott, pedig sokkal többet értem el az életben mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!