Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hosszabb távon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hosszabb távon mennyire jó olyan férfivel lenni, akinek az utazás egyetlen módja a tömegközlekedés?

Figyelt kérdés
Kicsit kényelmetlen állandóan kézben cipelni mindent mindenhova.
2018. okt. 29. 18:39
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Elküldtem véletlen. Egy fülessel megoldható a dolog.
2018. okt. 29. 23:32
 22/45 anonim ***** válasza:
89%
Én mindenhova tömegközlekedtem. Sok vidéki út, csalàdlàtogatàs, tovàbbtanulàs miatt. Majd a most màr férjemmel összehozott a sors. Ő mindenhova kocsival ment. Ràvett a jogsira, lett nekem is autóm. Nem szeretek vezetni, nem is mindenhova azzal megyek, de tény hogy nagyon jó. Ami àtszàllàsokkal vidékre 6 óra lenne, ajtótól ajtóig 1 óra 30 perc. Nincs közvetlen kapcsolodàs. Be kell menni a vàrosba, ott tömegközlekedés, felszàllni a buszra, vidékre le. Onnan csatlakozàssal faluba be... Ezért 6 óra. Vagy pl kényelmesebb ötlözni. Felveszem a kabàtot, ha meleg van a kocsiban hagyom. Bkvval, busszal meg cipelhetem kézbe. Régen belefért, hogy elutazgatok egy napot. Ma màr sokat dolgozom, jó pénzért, nincs erre időm. A màsik, ha vidékre közlekedem csalàdlàtogatàsra, a felnőtt jegyekkel egy oda-vissza út 9000 ft. A kis fogyasztàsú dizelem 6000ft-tal tankolom. Matrica egy évre 5000 ft. Szóval lehet autó nélkül élni, de vele jobb. Pesten belül tényleg elég a tömegközlekedés. De agglomeràcióvam, vidéken nem. Csomó időpazarlàs pl hogy végzek valahol, de a busz 30 perc vagy 60 perc múlva jön. (Nem bkv, sima vidék vàros-falu busz, vagy vonat órànként bp agglomeràció között. Amúgy agglomeràcióból havi bérlet 32000+ bkv 10000 összesen 42000. Munakhely nem tamogatja. A kocsit 40000ert tankolom, és jövök megyek mikor akarok.
2018. okt. 30. 00:27
 23/45 anonim ***** válasza:
49%

Én imádnám!

Gyűlölök autóba ülni, csak akkor vagyok rá hajlandó, ha végképp semmiképpen nem oldható meg máshogy.

Örülnék, ha ebben társam lenne a párom, nem nyaggatna folyton a kocsival. :)

Amúgy nem kell kézben cipelni mindent, feltaláltak már ezerféle táskát. :D

24/N

2018. okt. 30. 10:26
 24/45 anonim ***** válasza:
54%

"En gyulolom a tomegkozlekedest, foleg mert mas emberekkel kell utazni( akiket nem szeretek) , mashoz kell igazodni ,sokkal kotottebb az egesz."

Mintha az utak üresek lennének, és senkihez nem kellene alkalmazkodni :D

"Kocsival menni kenyelmesebb, nincsenek kotottsegek, szabadabb az ember. --> szabadon lehet beszelni , foleg ha csak ketten ultok a kocsiba, nem kell masokkal(sajnos sokszor idiotakkal) egyutt utazni."

Ja, tök kényelmes és szabad parkolóhelyet keresni, araszolni a dugóban, stb, ráadásul egy pohár bort se ihatsz meg vacsorához... Idióták meg ugyanúgy vannak, még több is, mint tömegközlekedésen. Megvannak az idegesítő idióták ugyanúgy (ködlámpa 24/7, lakott területen kívül 40, stb) csak közúton még grátiszba konkrétan veszélyes idióták is vannak. Nagy lehetőség.

"Szamomra mindig megdobbento hogy arra van penz hogy markas meg draga ruhakat vegyen valaki , aztan meg felszall a metrora azt azzal megy. Valahogy nekem nem osszeegyeztetheto."

Hogy jön ide a pénz? Pesten belül meg aztán végleg akkor se ülnék kocsiba, ha ütnének.. álljon a dugóban, akinek hat anyukája van lol... Metróval ezerszer gyorsabb.

"Videken nyilvan ilyen nincs , de alapjaraton eleg alap dolognak tartom hogy legalabb valami egyszeru auto legyen. Mivan ha valakinek baja van es elkell hozza sietni mondjuk ejszaka?"

Ilyen még nem nagyon volt, ha baleset történt, akkor ne engem hívjon az illető, hanem mentőt, tűzoltót, stb. Más esetben meg ráér reggelig, vagy megbeszélhető telefonon, vagy meg lehet oldani máshogy (jöjjön el értem, hívok taxit, stb)

"Mivan ha a gyereked mondjuk ejszaka sehogy se tud haza jonni , vagy valami problemas helyzetbe kerul?"

Ha problémás helyzetbe kerül, akkor megint csak: hívjon mentőt, rendőrt, stb. Mivel az autó sem képes teleportálni, nem tudok amúgy se egyből odaérni, hogy megmentsem, a hivatalos szervek amúgy is gyorsabban érnek oda megkülönböztető jelzéssel.

Ha meg a gyerekem már olyan nagy, hogy egyedül bóklásszon éjszaka, akkor valószínűleg ahhoz is elég nagy, hogy úgy szervezze az éjszakai programot, hogy haza tudjon jutni utolsó busszal, vagy első vonattal, vagy bármi. Én is midig megoldottam.

"Mivan ha reggel 8 ra kell valahova menned de mivel csak pl busszal tudsz menni mar 6 ra oda ersz es csak szenvedsz ott."

Akkor viszek magammal könyvet, és kihasználom az időt, hogy olvashatok. De egyébként a legtöbb helyen a 8-ra való bejutás meg van oldva, érthető okokból.

Vagy ismét megoldás a taxi.

Elképesztő, hogy sokan mennyire hozzá vannak nőve a kotlájukhoz :D

2018. okt. 30. 10:37
 25/45 anonim ***** válasza:

Figyi kérdező, neked osztanod szoroznod ebben az ügyen, te tudod mennyire fontos az éltedben az autó. Van itt is aki elképzelhetetlennek tartja nélküle az életet van akinek munkaeszköz is. Tehát szükséges.

Van itt olyan aki külső nyomásban van, mert nincs még neki.

És van akinek meg teljesen felesleges az életébe és nem érdekli mások véleménye.

Neked kell eldönteni melyik vagy és neked mennyire fontos vagy hasznos ez.

Én vidéki városba élek, történelmi városrészbe. Itt vannak tölem 10-15 percre a boltok, üzletek, színház, legpucossabb éttermek. Számomra nem opció egy kocsi mert minden a számban van. Színházba nem tudnék vele elmenni mert a legközelebbi parkoló messzebb van mint a lakásunk ajtaja.

Vásárolni már valóban messzebb járok, de lényegeben nem a jobb árak vagy minőség, esetleg ellátottság miatt, hanem mert szeretek sétálni. Megy arra busz is, de sosem mentem még oda busszal sem.

Az egyetlen dolog aminél a kocsi tényleg hasznos lenne, az a kirándulás. Sok olyan hely van, azol ha le is szállsz a városba/faluba onnan még 5-6 km séta a túraút kezdetéig. De azért az évi 4 nagyobb túráért nem éri meg nekem kocsit fenntartani. Az életem úgy rendeztem be, hogy nekem felesleges.

2018. okt. 30. 11:00
 26/45 anonim ***** válasza:
68%

24-es , én vagyok az akire reagáltál , imént is köszönöm a lepontozást.

Nos látom itt mindneki a tömegközlekedés mellett van... Hát én sajnos nem tudok mert csak negatív tapasztalatom van. Ezen felül én egy autós-motoros családba születtem nálunk ,ha bárhova kellett menni mindig kocsival mentünk , vagy még mikor kisebb voltam akkor fater elvitt motorral. Ezen felül kocsi fan vagyok , nyílván nem fogok buszozni ha ott a kocsim. A másik meg nekem ne mondja senki hogy kényelmesebb a tömegközlekedés.Jó lehet metrón meg buszon haza vinni az IKEA s asztalt. Szerintem a legtöbb ember aki ide írt alapjárat nem szeret vezetni , fél a vezetéstől vagy nem tudom. Nagyon a kocsi ellen van itt mindenki. Én vidéki vagyok nálunk nem 10 percenként van busz hanem kb naponta 3 van azt kész. Ezért nyílván a kocsira szorul az ember. Meg pusztán kikapcsolódásból is jó. Én nagyon szeretek csak úgy elmenni vezetni , csak úgy elugrani kocsival ide-oda. De ez ezek szerint csak az én világom.

2018. okt. 30. 12:14
 27/45 anonim ***** válasza:
50%

26-os

"Ezen felül én egy autós-motoros családba születtem nálunk ,ha bárhova kellett menni mindig kocsival mentünk"

Én is ilyen családba születtem. És? Lehet, hogy újdonság, de az ember egy különálló élőlény, nem a szülei reinkarnációja, lehet másképp csinálni dolgokat, mint az ősök. :D

"Jó lehet metrón meg buszon haza vinni az IKEA s asztalt."

Nem tudom, a házhoz szállításról már hallottál? ( [link]

"Szerintem a legtöbb ember aki ide írt alapjárat nem szeret vezetni"

Micsoda felfedezés :D

"Én vidéki vagyok nálunk nem 10 percenként van busz"

Én is vidéki vagyok, nálunk se 10 percenként van busz. Now what? Nem esett még le a kisujjkörmöm egyszer se, mert többet vártam.

"Meg pusztán kikapcsolódásból is jó. Én nagyon szeretek csak úgy elmenni vezetni , csak úgy elugrani kocsival ide-oda."

Legjobb kikapcsolódás telef0sni a levegőt mérgező gázokkal, és közben idióta sofőrök között szenvedni. ♥

2018. okt. 30. 12:56
 28/45 anonim ***** válasza:

Jah, amúgy én pont nem pontoztalak le ( [link] de szívesen, I guess...? :D

(Miért hiszi egyébként azt néhány felhasználó, hogy egy mínusz miatt lett 0% a válasza? Már többször tapasztaltam, hogy csak azért, mert egy válaszomban ellentmondtam egy másik válasznak, az illető engem talált be a duzzogással, hogy biztos lepontoztam. Az megvan, hogy ha én mínuszt nyomok és jól beléd kötök, attól még tulajdonképpen 100% is lehet, de minimum 90% fölött a válaszod? Szimplán sokak szerint marhaságokat írtál, fogadd el.)

2018. okt. 30. 13:00
 29/45 anonim ***** válasza:
68%

Kedves uram/holgyem nagyon szeretsz ellenkezni velem :D

Ilyen csaladba szulettem kesz en ezt hoztam magammal es nem banom mert imadom.

Telefossuk a levegot mergezo gazokkal , imadom az auto es motorsportot es sajnos tovabbra is utalom a tomegkozlekedest.

Taxizni nem hiszem hogy jobban megeri mint kocsiba ulni. Meg videken nem nagyon van hazhoz szallitas boltokbol. A lepontozos dolog meg nem konkretan neked szol.

De amugy a lenyeg , aki nem szeret vezetni nem hajlando kocsira kolteni az akkor tomegkozlekedjen aki meg ellenkezoleg az majd ugy is beul/felul a kis jarganyaba/ra es azzal megy.

De amugy a kerdesre vissza kanyarodva. Embere hatarozza meg hogy ki mit tart elonyosnek vagy mik az igenyei. Ha valaki kocsit akar ugy is fog venni.

Ui: szeretnem ha ebbe is belekotnel es elemezned :D

2018. okt. 30. 13:07
 30/45 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne vidéken házhoz szállítás? Ne kábíts már, írtam, hogy én is vidéken lakok. Eddig mindent ki tudtam hozatni. Nem kell a duma.

Nézd, én értem, hogy valaki inkább jár autóval, de miért kell ilyen gagyi indokokat gyártani hozzá? :D

2018. okt. 30. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!