A Hévnél, ahol két automatát raktak ki, ott már megoldódott a helyzet a szentendrei vonalon?
Figyelt kérdés
Nem járok arra, csak kíváncsi vagyok.
Előre is köszönöm:)
(Ha meg még nem oldódott meg, akkor kitartást!)
2018. okt. 23. 14:28
1/8 anonim válasza:
Én ugyan Pesten belül járok, de a Békási aluljáróban lévő 3 automatánál még mindig sokkal többen szoktak állni az átlagosnál.
2/8 A kérdező kommentje:
Uhh:S Ment a zöld , köszönöm
2018. okt. 23. 16:29
3/8 anonim válasza:
A kezdeti káosz után már jobb a helyzet, az pedig előrelátható volt, az is csak bizonyítja a MÁV inkompetenciáját...
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, ment a zöld erre is
2018. okt. 23. 19:34
5/8 anonim válasza:
Már bővítették 3 automatára, de ezzel sokkal még nem lett jobb a helyzet, november 5-én biztos megint káosz lesz, mikor egyszerre akar bérletet venni mindenki.
6/8 A kérdező kommentje:
Ajjaj:S Hát az nem jó.:S Köszönöm, ment a zöld erre is.
2018. okt. 24. 16:31
7/8 anonim válasza:
#5: "november 5-én biztos megint káosz lesz, mikor egyszerre akar bérletet venni mindenki." - Miért is? A bérletek már nem 5-én járnak le, mint régen, hanem: "Tetszőleges kezdőnappal váltható.". [link]
8/8 A kérdező kommentje:
Erre is ment a zöld!:)
2018. okt. 25. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!