Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, hozzátok hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hozzátok hogyan lehet közeledni utazás közben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra gondoltam, hogy mivel úgy is sokat utazom, már valami hasznos dologgal töltöm az időmet. Mondjuk ismerkednék...

Csak nem tudom hogy távolsági buszon vagy villamoson vagy villamosmegállóban érdemes-e , és hogyan kell közeledni, hogy ne sikítson "segítség egy szatír" -t a lány.

Persze tipi-tapi és egyéb mocsokság kizárva, ez evidens. Miből lehet észrevenni, ha egy lány nem akarja hogy szóval tartsam? Miből lehet azt tudni, hogy bejövök neki legalább annyira, hogy elbeszélgessen velem az úton?

Például ha 3-4 másodpercig egymásra nézünk, és utána hirtelen elkapja a tekintetét akkor az már jót jelent?

Kort és nemet is írjatok. Köszönöm

2012. márc. 29. 22:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát, megmondom őszintén én nem bírom ha leszólítanak buszon/villamoson stb helyen. Pl távolsági buszon volt már hogy odaült mellém valaki, és nem tudtam hova menekülni, és nyomult, nyomult...Én ha nem akarok valakivel beszélgetni (most nem feltétlenül fiúkra kell gondolni, pl múltkor egy idős néni jött oda hogy "Kedveském mikor jön a busz?" Mondtam hogy mikor, erre elkezdi hogy akkor nemsokára végre odaérhet az unokájaihoz mert már olyan régen látta őket, és képzeljem el a kisunokája új munkahelyen van 3 hónapja, és váááó de jól keres stb....) én akkor pl előveszem a telefonomat és nyomkodom, vagy igen/nem válaszokat adok, vagy még annyit sem, meg idegesen nézem az órámat, meg nézelődöm minden felé stb. De azt észre lehet venni hogy tetszel-e neki már az első pár mondatnál. De mondom, én pl nem szeretem ha idegenekkel kell beszélgetnem...

22/L

2012. márc. 29. 22:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

ha elkapja a tekinteted az már egyértelműen jó jel.

ha viszont pl elkezdesz beszélgetni valakivel, és ő feltűően kerüli a tekinteted, egyszavas válaszokat ad és jobban érdekli a kilátás mint az amit mondasz, akkor fölösleges próbálkozni :)

2012. márc. 29. 22:15
 3/7 trendkivuli ***** válasza:
előzőnek: sose öregedj meg:-)
2012. márc. 29. 22:18
 4/7 trendkivuli ***** válasza:
javítva, előző előttinek:-))
2012. márc. 29. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegyük fel leülsz mellé. Valami kis ürügyet találsz, hogy megszólítsd, rád néz, s ha már úgy válaszol, hogy közben elfordult, az már rögtön negatív jel. Vagy ha abszolut nem kontrázik semmit, csak tőmondatokban válaszol. Ha jó humorral megáldott fazon vagy, és netán mosolyt tudsz csalni valamivel hamar az arcára, az szerintem rögtön egy jó pont, s folytatható a manőver. Bár nem tudom. Attól is függ milyen prédát keresel. Én is elég spontán ismertem meg barátnőmet, s elég sok idő kellett mire képes volt feloldódni a jelenlétemben és hihettem volna már az elején azt, hogy nem is szeret beszélgetni velem, de ellenben csak zavarban volt, és örülök hogy nem adtam fel :) Vagy volt hogy még a kapcsolatom előtt buszon néztem egy lányt. Nagyon beleivódott a képzeletembe, mert egyszer vele álmodtam. Megismerkedtem vele. S gondolom tudod milyen érzés reggel felkelni, és vissza gondolni a személyre, akivel álmodtál. Szinte mintha rajonganál érte, annak ellenére, hogy nem is biztos hogy ismered. Ekkor a fejembe vettem hogy leszólítom. Elsőnek szálltam fel a buszra, megálltam középen, és megvártam hogy hová ül, és odamentem, megkérdeztem leülhetek-e. Eléggé meglepődött, gondola hogy nem véletlen, hisz rengeteg üres hely volt még. Ezért gondoltam felesleges lenne bármilyen ürügyet keresni, hiszen nyilvánvaló, hogy ő vonzott oda. Meglepődtem, mennyire el tudtam mélyedni vele bizonyos témákban, egy félóra buszút alatt. Fogalmam sem volt róla, hogy tetszem-e neki, viszont éreztem, hogy rokonszenves vagyok neki. Nem fordult el egyszer sem, sőt, még talán én jöttem zavarba ha sokáig kellett a szemébe néznem. Szerényen és aranyosan beszéltem, kis poénokat is nyomtam, rendszerint nevetett rajtuk. Én szálltam le hamarabb, s mikor elköszöntem, s mondtam, hogy remélem hogy még beszélünk, kíváncsi voltam mit válaszol. Azt mondta, hogy reméli hogy a közeljövőben. Aztán végül nem lett kapcsolat belőle, de nagy önbizalomfröccsöt kaptam.
2012. márc. 29. 22:24
 6/7 Paránytrilla ***** válasza:
100%

Ha nem ülsz mellette, hanem egymással szemben pl, akkor a mosoly mindenképp jó felütés.

Ha megszólítod és beszédbe elegyedtek, akkor meg inkább érdeklődj, ne mondj hosszú monológot magadról. Így könnyebb is kideríteni, mennyire vevő rád.

Egyszer egy srác úgy szólított meg a buszon, hogy volt nálam egy kicsit tudományosabb jellegű könyv, amit olvastam. Épp nyár volt és megkérdezte, hogyhogy ilyenkor is tanulok. Aztán egész úton beszélgettünk, marhajó volt. Persze nem lett belőle semmi, tűz és víz vagyunk, de nagyon jól esett a lelkemnek. :D

26L

2012. márc. 30. 00:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Az arcából ne vegyél se semmit szerintem! Az emberek bármelyik másik embert megnézik, sőt a szemébe is nézhetnek, függetlenül attól hogy mit gondolnak róla. Mosolyogni is lehet, hogy valami teljesen máson mosolyog. Velem is van olyan, hogy csak nézek ki a fejemből és valami olyanra gondolok amin mosolyogni kell, a másik ember hiheti azt, hogy ez miatta van. Ha viszont megszólítod, akkor már elég egyértelmű, hogy akar-e veled beszélgetni. Én például ha megközelítenek (most mindegy, hogy egy fiú vagy egy öreg néni), akkor röviden válaszolok, majd teszem tovább a dolgom (eszek/olvasok/nézem a tájat/zenét hallgatok). Ez utóbbi például egy nagyon jó jelző. Ha zenét hallgatok és valaki odajon, akkor úgy jelzem, hogy nem érdekel, hogy csak az egyik fülemből veszem ki a fülhallgatót és nem kapcsolom ki a zenét. Ezzel mutatom, hogy mást csinálok, mondja gyorsan amit akar. Ha nagyon idegesítő az illető akkor levegőnek nézem.
2012. márc. 30. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!