Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hozzátok hogyan lehet közeledni utazás közben?
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy mivel úgy is sokat utazom, már valami hasznos dologgal töltöm az időmet. Mondjuk ismerkednék...
Csak nem tudom hogy távolsági buszon vagy villamoson vagy villamosmegállóban érdemes-e , és hogyan kell közeledni, hogy ne sikítson "segítség egy szatír" -t a lány.
Persze tipi-tapi és egyéb mocsokság kizárva, ez evidens. Miből lehet észrevenni, ha egy lány nem akarja hogy szóval tartsam? Miből lehet azt tudni, hogy bejövök neki legalább annyira, hogy elbeszélgessen velem az úton?
Például ha 3-4 másodpercig egymásra nézünk, és utána hirtelen elkapja a tekintetét akkor az már jót jelent?
Kort és nemet is írjatok. Köszönöm
Hát, megmondom őszintén én nem bírom ha leszólítanak buszon/villamoson stb helyen. Pl távolsági buszon volt már hogy odaült mellém valaki, és nem tudtam hova menekülni, és nyomult, nyomult...Én ha nem akarok valakivel beszélgetni (most nem feltétlenül fiúkra kell gondolni, pl múltkor egy idős néni jött oda hogy "Kedveském mikor jön a busz?" Mondtam hogy mikor, erre elkezdi hogy akkor nemsokára végre odaérhet az unokájaihoz mert már olyan régen látta őket, és képzeljem el a kisunokája új munkahelyen van 3 hónapja, és váááó de jól keres stb....) én akkor pl előveszem a telefonomat és nyomkodom, vagy igen/nem válaszokat adok, vagy még annyit sem, meg idegesen nézem az órámat, meg nézelődöm minden felé stb. De azt észre lehet venni hogy tetszel-e neki már az első pár mondatnál. De mondom, én pl nem szeretem ha idegenekkel kell beszélgetnem...
22/L
ha elkapja a tekinteted az már egyértelműen jó jel.
ha viszont pl elkezdesz beszélgetni valakivel, és ő feltűően kerüli a tekinteted, egyszavas válaszokat ad és jobban érdekli a kilátás mint az amit mondasz, akkor fölösleges próbálkozni :)
Ha nem ülsz mellette, hanem egymással szemben pl, akkor a mosoly mindenképp jó felütés.
Ha megszólítod és beszédbe elegyedtek, akkor meg inkább érdeklődj, ne mondj hosszú monológot magadról. Így könnyebb is kideríteni, mennyire vevő rád.
Egyszer egy srác úgy szólított meg a buszon, hogy volt nálam egy kicsit tudományosabb jellegű könyv, amit olvastam. Épp nyár volt és megkérdezte, hogyhogy ilyenkor is tanulok. Aztán egész úton beszélgettünk, marhajó volt. Persze nem lett belőle semmi, tűz és víz vagyunk, de nagyon jól esett a lelkemnek. :D
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!