Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek hosszabb távon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hosszabb távon mennyire jó olyan férfivel lenni, akinek az utazás egyetlen módja a tömegközlekedés?

Figyelt kérdés
Kicsit kényelmetlen állandóan kézben cipelni mindent mindenhova.
2018. okt. 29. 18:39
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
66%
Lusta nőknek nem túl jó választás.
2018. okt. 29. 18:40
 2/45 anonim ***** válasza:
73%
:O Ez fura kérdés. Sosem volt egy barátomnak sem autója. Vagy bicajjal mentünk vagy tömegközlekedéssel. Nem zavart. Akivel most alakul, neki van kocsija, de inkább zavaró, mert mindenhová azzal akar menni, és nem lehet vele tisztességesen inni.
2018. okt. 29. 18:43
 3/45 anonim ***** válasza:
91%
Hát, ha nekem van autóm, akkor végül is mindegy. Amúgy valóban kényelmetlen, de még hosszú távra (pl nyaralni) sem megoldhatatlan. Más hangulat, én néha szívesen utaznék vonattal mondjuk valami szép helyre, olyankor az utazást is egészen másképp éled meg.
2018. okt. 29. 18:44
 4/45 anonim ***** válasza:
59%
Hát, mivel nincs magángépem, ezért ha elutazom valahova, akkor kénytelen vagyok tömegközelekdéssel menni, nemtom, h ez mennyire gond egy lánynak, ha elviszem Abu Dhabiba vagy Dominikára, akkor kénytelenek vagyunk sima utaszállító repülőgéppel menni. 😎
2018. okt. 29. 18:47
 5/45 anonim ***** válasza:
24%
Soha nem volt autóm,nem is kéne.Mindig tömegközlekedést használok,gyorsabban érek célba mint tütüvel.Szerintem ez a cipelés,csak kifogás.
2018. okt. 29. 18:48
 6/45 anonim ***** válasza:
84%
Mit kell kézben cipelni? Nekem sincs autóm, és nőként mindent elbírtam eddig. Egyedül élek, évi kétszer rendelek nehezebb dolgokat, mint mosópor, öblítő, egyéb tisztítószerek, tartós élelmiszerek. Futár behozza a lakásba.
2018. okt. 29. 18:50
 7/45 anonim ***** válasza:
57%
Draga, vegyel egy autot, mint sok mas no, ha szukseged van ra.
2018. okt. 29. 18:55
 8/45 anonim ***** válasza:
8%

Egy nonek is legyen sajat autoja. Mi itt vagyunk 23 evesen es sajat auto, sajat motor.

Pedig meg jogsim sincs.

Ennyi.

Bar az alap h mig az autotol feljovunk, ne h mar en cipekedjek :D

2018. okt. 29. 19:01
 9/45 anonim ***** válasza:
97%

Nekem sok problémát nem okoz, mert nekem elve nincs jogsim. De egy exemnek sem volt saját autója. Így kirándulni, hazautazni mindig vonattal/busszal mentünk.

Városon belül meg tekerek.

Nincs olyan dolog amit ne bírtam volna el.

2018. okt. 29. 19:08
 10/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért én megkaptam a fiamtól anno, hogy más családban szeretne élni.......... Régóta házasságban élő középkorú nő vagyok. Nem volt szempont az autó mikor összeházasodtunk. Aztán kiderült a férjem sosem akart. Én letettem a jogsit, de jelenleg elég pocsékul állunk anyagilag. Szóval a gyerekeim mikor általánosba jártak, még a közelben lakó gyereket is autóval vitték a szülők. A kérdés így hangzott: milyen autótok van. Nem úgy, hogy van autótok? Tehát a fiamnak volt időszaka amikor bizony szégyellte a dolgot. Persze attól függ hol éltek, mi az ország nyugati részén. Itt igen ritka kivételnek számítunk. Vonaton utazva diákokat látok (nekik még nincs jogsijuk ,szülővel már nem akarnak lenni.) meg időseket, ha esetleg egy ismerőssel összefutok az elkezd mosakodni: "azért tömeg közlekedem most, mert éppen szervizben az autó, elkérték a fiatalok.... és még sorolhatnám. Azt is előszeretettel mondják "nem is ember a mai világban az akinek nincs". Remélem nekem egyszer lesz. Őszintén mondom, volt már miatta kisebbségi komplexusom.
2018. okt. 29. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!