Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ilyen lányok?
Vannak olyan lányok, akiknek nem az a fontos 16-18 évesen, hogy egy srácnak mennyi pénze van, nem jár minden hétvégén buliba és nem issza le magát, nem dohányzik, és szereti ha törődnek vele, a romatikát, és ha a srác mindig ki tud valami új dolgot találni a párkapcsolat feldobására? és akivel mindenről lehet beszélgetni.
én néha úgy érzem, az ilyen lányok már eltűntek...vagy csak körülöttem nincsenek, vagy túl nagyok az elvárásaim? nem tudom..más is észrevette ezt?
17/F
21:34-es vagyok
Azért figyelitek a többi írást....... akik írták hogy ők ilyenek mind kapcsolatban van..... szval vagy k*rvák vagy semmi választhatsz :D
21:27-es vagyok
Tényleg ne add fel :) A lényeg az, hogy senkivel ne légy alapból elutasító, mindenkinek adj egy esélyt arra, hogy megismerd, akkor is, ha elsőre nem szimpatikus vagy abból a fajtából való, akikkel szerinted tömve a világ.
Igazából én még nem találkoztam olyan lánnyal, akit olyan pénzhajhásznak találtam volna, mint leírod, pedig elég sok barátom van. Persze, lehet, hogy csak én nem futok össze az ilyenekkel, de ha te igen, akkor se általánosíts. A bulis-cigis lányok között is vannak komolyabbak és kedvesek, én ismerek ilyeneket. Bizony, el kell fogadni, hogy tökéletes lányt nem fogsz találni:)
Mondanám, hogy írok neked, de jelenleg nagyon jól érzem magam egyedül :D Azért sok sikert neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!