Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ilyen lányok?
Vannak olyan lányok, akiknek nem az a fontos 16-18 évesen, hogy egy srácnak mennyi pénze van, nem jár minden hétvégén buliba és nem issza le magát, nem dohányzik, és szereti ha törődnek vele, a romatikát, és ha a srác mindig ki tud valami új dolgot találni a párkapcsolat feldobására? és akivel mindenről lehet beszélgetni.
én néha úgy érzem, az ilyen lányok már eltűntek...vagy csak körülöttem nincsenek, vagy túl nagyok az elvárásaim? nem tudom..más is észrevette ezt?
17/F
Örök kérdés. Minthogy igaz e hogy a lányok nem pukiznak.
Sajnos Pénz beszél.
Vannak bőven, a gond csak az, hogy nem ők a "feltűnőbbek". Őket általában nem fogod tudni bulikon felszedni... Az ilyen lányok visszafogottabbak, ezért nehezebb észrevenni őket, mivel nem ők a hangadók.
Sok sikert a keresgéléshez!
18/L
jaj bocs elírtam az romantika akart lenni:D
csak gyorsan írtam:D
Ez a kérdés majdnem ugyanezt a témát pedzegeti:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Én például egyenesen utálom a romantikát, de a többi kritériumodnak megfelelek. Hát igen, ahogy azt már leírták, az ilyen lányok/nők foglaltak. Keresgélj, egyszer majd te is találsz egyet.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!