Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok az igazat?

Figyelt kérdés
A feleségem megcsalt, válunk. A 20 éves fiunk nehezen dolgozza fel, hogy nem tudtuk rendbehozni a kapcsolatot. Azt hiszi csak egyszerű eltávolodás. Félek ha megtudja a valódi okot megutálja az anyját. 50F

2018. okt. 18. 21:57
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
73%
Nekem is elváltak a szüleim, de még kisebb koromban, kb öt éves voltam. A legfontosabb az, hogy ne rakta keresztül sizdjátok egymást, semmi rosszat ne mondjatok a másikról. Én ez érdekében összeülnék az exemmel, mert attól, hogy ti váltok, ez a gyerek örök életre össze fog kötni titeket, ha tetszik, ha nem. Együtt kell őt támogatnotok, el kell neki mondani, hogy ez az egész nem miatta van. Húsz évesen elég nagy már, hogy őszintén el lehessen mondani, mi történt, mert így ő is érteni fogja, és nem a rossz válaszokat genereálja magában egy életen keresztül, ami majd kihat a kapcsolataira, és képtelen lesz összehozni egy normálisat. Ez a ti felelősségetek lesz! Nem kell támadni senkit, de igenis őszintén el kell mondani, mi történt. Megromlott a kapcsolatotok, és nem tudtátok helyrehozni, el kell mondani, mi volt a hiba, és hogy ki hogy próbálta helyesen vagy helytelenül megoldani, és hogy mi lett volna a helyes, be kell ismerni a gyerek előtt is, hogy igen, én ezt és ezt elrontottam, de attól még szeretünk téged, stb
2018. okt. 19. 08:29
 42/44 anonim ***** válasza:
Én elmondanám. 20 éves, nem kell titkolózni, majd feldolgozza.
2018. okt. 19. 10:22
 43/44 anonim ***** válasza:
14%
Elég érdekes, hogy itt nem a pasi hibája, de ha a szülőszobáról nem nyitott szájjal térdelsz a pasi elé, meg fog csalni és joggal.
2018. okt. 19. 16:06
 44/44 anonim ***** válasza:
73%

"Elég érdekes, hogy itt nem a pasi hibája, de ha a szülőszobáról nem nyitott szájjal térdelsz a pasi elé, meg fog csalni és joggal."

Vagy mondjuk kereshetnétek rendes férfiakat, akik nem dugóeszközként használnak titeket. Ja, hogy az nem kell? Hát akkor ez van.

2018. okt. 19. 16:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!