Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok az igazat?
22-es, már miért lenne köze egy harmadik személynek két ember kapcsolatához?
Én az apámmal pont emiatt nem tartom a kapcsolatot. Nekem ne szidja az anyámat, ha felnevelt és iskolázott Anyukám. Mit érdekelt engem, miért mentek szét, az volt a mérvadó, hogy ki mit adott nekem, mint gyereknek. Megvolt a szeretet? Megvolt anyukám részéről. Ennyi. Az, hogy nekik nem sikerült, engem nem érdekelt.
20-as voltam.
"már hogy a viharba ne lenne egy felnőtt 20 évesnek köze ahhoz, hogy miért válnak a szülők??"
Fobb vonalakban igen, hogy tonkrement a kapcsolat, mas no vagy ferfi van a kepben, de a reszletekhez senkinek semmi koze a szulokon kivul.
Nem tudom, mit szolnal, ha neked is reszletesen be kene szamolnod a szuleidnek arrol, miert ment tonkre a kapcsolatod.
Más nő v férfi van a képben az elég világosan leírja azt, hogy félredugott az anyuka/apuka! Felnőtt ember, nem hülye, ennyiből is összerakja. Akkor miről is beszélünk? Ez nem részletezés, megkérdezi apjától, h miért, ő meg annyit mond megcsalt anyád. Ebben mi a részletezés?
Egyébként én simán elmondtam anyáéknak, amikor véget ért az 5 éves kapcsolatom, h mi is történt. Nagyon jó a kapcsolatom velük, miért ne mondhatnám el? De azért ne hasonlítsuk már össze a kettőt, azt hogy a gyerek miért szakított és h a szülők miért! A gyerek 20 éven át nevelkedik a szülei keze alatt, majd egyik napról a másikra bejelenteik, h válnak, a minimum h őszintén a fiúknak is elmondják mi áll a háttérben, ha kérdezi.
De nyilván itt mindenki pont telibef*osná, ha 20 év után válnának a szülei, végül is kit érdekel, mi közöm hozzá, épp csak a szüleimről van szó... Jesszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!