Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elmondanátok az igazat?

Figyelt kérdés
A feleségem megcsalt, válunk. A 20 éves fiunk nehezen dolgozza fel, hogy nem tudtuk rendbehozni a kapcsolatot. Azt hiszi csak egyszerű eltávolodás. Félek ha megtudja a valódi okot megutálja az anyját. 50F

2018. okt. 18. 21:57
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
78%
A huszasnak igaza van, én is (többek között) ezért utálom anyámat.
2018. okt. 18. 23:10
 22/44 anonim ***** válasza:
55%
Könyörgöm, a szülei, ők nevelték fel, már hogy a viharba ne lenne egy felnőtt 20 évesnek köze ahhoz, hogy miért válnak a szülők??! Elmebaj, komolyan. De, igen is köze van hozzá és nem kell titkolni. Senki nem mondta, h meg kell utáltatni a fiúval az anyját, szimplán ha kérdezi, meg kell neki mondani, hogy azért vállnak, mert anyuka félredugott. Ennyi, onnantól majd ő maga eldönti, hogy viszonyul ehhez.
2018. okt. 18. 23:13
 23/44 anonim ***** válasza:
46%
Nem egy 5 éves kisgyerekről van szó, hogy kertelni kelljen neki az igazságról, hogy jajj anyu más szeret. Nem, anyu undorítóan összefeküdt mással, hátba támadva ezzel a férjét. Hisz a szülei, bizony ha kérdezi, már pedig miért ne érdekelné a gyereket, h miért vállnak a szülei, akkor el kell mondani neki, hogy az anyja félrekúrt, nem kell szépíteni, ilyen ovis dumával, hogy "anyu mást szeret". Bár igaz, anyuka szeret más farkán lovagolni, végül is...
2018. okt. 18. 23:19
 24/44 anonim ***** válasza:
50%

22-es, már miért lenne köze egy harmadik személynek két ember kapcsolatához?

Én az apámmal pont emiatt nem tartom a kapcsolatot. Nekem ne szidja az anyámat, ha felnevelt és iskolázott Anyukám. Mit érdekelt engem, miért mentek szét, az volt a mérvadó, hogy ki mit adott nekem, mint gyereknek. Megvolt a szeretet? Megvolt anyukám részéről. Ennyi. Az, hogy nekik nem sikerült, engem nem érdekelt.

20-as voltam.

2018. okt. 18. 23:19
 25/44 anonim ***** válasza:
31%
A gyerek nem hülye én is láttam h a szüleim egy szarban élnek.. Igaz nálunk mindkettő félre járt ebbe nőttem fel h jottek oritani a partnereik is hozzánk,mindkettőt megutáltam.. :( Jobb lett volna ha elválnak,de igy..
2018. okt. 18. 23:25
 26/44 anonim ***** válasza:
76%
B*asszus, nem egy idegen harmadik személyről van szó! Nem a szomszéd nénit akarják beavatni válásuk okába, hanem a tulajdon gyereküket!! Ne csináljunk már úgy, mintha az ember gyerekének semmi köze nem lenne a válás okához. De van. Ennyi erővel semmihez nincs köze, ami a szüleivel kapcsolatos, hisz ő "csak" egy harmadik a kapcsolatban? Nem, ő a gyerekük, ők így alkotnak 1 családot! Ilyen esetben minden normális gyereket érdekel, hogy miért is válnak a szülei. Ráadásul a kérdező fia már 20 éves, nem egy kisgyerek, h ne tudja felfogni a dolgot. Ismét kiemelném, NEM kell megutáltatni senkivel senkit, szimplán, ha a fiú megkérdezi mégis miért válnak hirtelen 20 év után, el kell mondani szépen az igazat, ami az, hogy anyuka nem tudta zárva tartani a combját és félredugott. Nincs ebben semmi hazugság, ez az igazság. A srác meg majd eldönti saját maga, hogyan viszonyul ehhez! Ennyi, nem olyan bonyolult ez...
2018. okt. 18. 23:29
 27/44 anonim ***** válasza:
89%
Még jó, hogy elmondanám az igazat! Felnőtt emberről van szó, joga van tudni miért is mennek szét a szülei egyik napról a másikra, 20 év után. Ez nem megutáltatás, egyszerűen csak érdekli, mert miért ne érdekelné. Elmondod, h a feleséget összefeküdt mással és emiatt. Nincs ebben semmi bonyolult, nem kell túlkomplikálni.
2018. okt. 18. 23:36
 28/44 anonim ***** válasza:
71%
Nézd, nem gyerek már. Másrészt az ilyesmi előbb-utóbb úgyis kiderül. Valaki elszólja magát vagy hasonló. Mondjátok el neki.
2018. okt. 18. 23:43
 29/44 anonim ***** válasza:
29%

"már hogy a viharba ne lenne egy felnőtt 20 évesnek köze ahhoz, hogy miért válnak a szülők??"

Fobb vonalakban igen, hogy tonkrement a kapcsolat, mas no vagy ferfi van a kepben, de a reszletekhez senkinek semmi koze a szulokon kivul.

Nem tudom, mit szolnal, ha neked is reszletesen be kene szamolnod a szuleidnek arrol, miert ment tonkre a kapcsolatod.

2018. okt. 18. 23:47
 30/44 anonim ***** válasza:
91%

Más nő v férfi van a képben az elég világosan leírja azt, hogy félredugott az anyuka/apuka! Felnőtt ember, nem hülye, ennyiből is összerakja. Akkor miről is beszélünk? Ez nem részletezés, megkérdezi apjától, h miért, ő meg annyit mond megcsalt anyád. Ebben mi a részletezés?

Egyébként én simán elmondtam anyáéknak, amikor véget ért az 5 éves kapcsolatom, h mi is történt. Nagyon jó a kapcsolatom velük, miért ne mondhatnám el? De azért ne hasonlítsuk már össze a kettőt, azt hogy a gyerek miért szakított és h a szülők miért! A gyerek 20 éven át nevelkedik a szülei keze alatt, majd egyik napról a másikra bejelenteik, h válnak, a minimum h őszintén a fiúknak is elmondják mi áll a háttérben, ha kérdezi.

De nyilván itt mindenki pont telibef*osná, ha 20 év után válnának a szülei, végül is kit érdekel, mi közöm hozzá, épp csak a szüleimről van szó... Jesszus.

2018. okt. 18. 23:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!