Hallgatnátok vagy elmondanátok az igazat?
hát őszintén szólva egy riherongy ez a nő. ennyi lenne a véleményem . ha lenne benne egy kis gerinc, akkor elmondaná a barátjának,hogy régen az apukájával is együtt volt hónapokig.. szerintem egy párkapcsolatban alap az őszinteség.
hogy hogyan fogja kezelni a fiú, azt nem tudni.. de szerintem joga van tudni..
az apjában sincs persze sok gerinc, de most a nőről volt szó.
Tehát ha jól értem, a fiú nem tudja, hogy a nőjét apuci k.rogatta?
El kell neki mondani, mert ez úgyis kiderül...
Hát ez a nő tudta ezt mikor összejött a fiúval, hogy erre egyszer sor kerül.
Patt helyzet.
Elég vastag a bőr a képén, ha képes a család szemébe nézni, még akkor is ha nincs mindenki beavatva.
Ha el mondja, ha nem, ki fog derülni. Tisztességtelen a barátjával is szemben, aki úgy ki fogja tenni a szűrét mint a sicc, ha kiderül, hogy az apja ágyasa volt..az anyjáról nem beszélve. Ennek az egésznek nincs jövője. Én nem mondanám el az igazat, inkább eltünnék mint a kámfor.
Ha lenne eszük, akkor nem csináltak volna ilyent. Maradjunk ennyiben....
Meg nem is értem, hogy gondolja azt, hogy elmondja az igazat?
"Most, hogy mind itt vagyunk, lenne egy fontos bejelenteni valóm. Szívem, ugye tudod, hogy szeretlek, de előtted a faterodba voltam szerelmes, és ő kú****tott, amiről maga kedves anyós, mit sem tudott. De most, hogy végre tisztán látom a dolgokat, csak a fiát szeretem, így remélem, hogy élhetünk egy igazi boldog család módjára. Azt javaslom vessünk fátylat a múltra. Te meg após ne csorgasd a nyálad ha össze futunk a zuhanyzó előtt, mert ami köztünk történt, az már a múlt része. Csináljunk úgy, mintha meg sem történt volna. Szerintem működni fog!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!