Ti elmondanátok neki az igazat a találkozásnál?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel már majdnem egy éve beszélgetek az interneten. Részemről kisebb hazugsággal indult az egész. Mindig csak az arcomat látta, és úgy tudja, sportos lány vagyok, és táncolok. Mióta beszélgetünk, lefogytam 50 kilóra, pedig előtte 63 voltam. Most már sokkal jobban érzem magam a bőrömben, hogy nem vagyok túlsúlyos, de továbbra is kétségeim vannak afelől, hogy élőben is tetszenék-e neki. Most már olyan alakom van, amilyet ő végig hitt, de nem tudom, hogy elmondjam-e neki a fogyást. Ti elmondanátok neki?2014. nov. 25. 17:08
2/6 anonim válasza:
még pozitívan is kijöhetsz ebből: Amikor megtaláltuk egymás eldöntöttem, hogy leírom magam olyannak amilyen szeretnék lenni, ezt meg is valósítom, és csak akkor fogok veled találkozni, ha kész leszek.
3/6 anonim válasza:
Én elmondanám de,csak majd egyszer később:)
5/6 anonim válasza:
Ezért nem jó hazugságokra építkezni főleg nem egy ismerkedésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!