Ti hanyadik találkozásnál csókolóztatok? Mi lehet a baj?
Sziasztok:)
Adott egy cuki, szép, aranyos lány akinek bejövök, de elmondása szerint "nem szerelmes" ugyanakkor írta, hogy szeret :D Ez ilyen fura dolog, a fontosabb az lenne, hogy a napokban találkoztunk.. facebookon előtte beszélgettünk, mondta, hogy ő még nem csókolózott és szeretné kipróbálni.
A találkozókor megpróbáltam megcsókolni, de egyszerűen nem volt olyan alkalom, amikor például egymás szemébe nézünk és várjunk.. tudjátok :D próbáltam rávezetni, végül puszi lett..
mi több.. szinte félt odanézni amikor épp ránéztem :) ez miért lehet? nagyon kevés volt a szemkontaktus, ami pedig fontos lenne.
EZ bukás. Voltam ugyanebben a vége az lett hogy én lettem olyan béna hogy máig nem tudom hogyan kellene megjavulni.
Egy biztos: a csaj nem szeret csak kedvel, vagy bejössz neki és szeretne vele lenni de valamiért mégse. El is fogni hagyni nem adok rá fél évet. Ha összejönnétek. Ami nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!