Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok az igazat?
Egy felnőtt ember vállalja a tetteinek a következményeit!
Amikor a feleséged lefeküdt egy pasival ,akkor nem csak az orgazmusára kellett volna gondolnia,hanem arra is,hogy megcsalja a férjét,nagy valószínűséggel ki fog derülni és ezzel szétválasztja a családját.
Az igazsághoz mindenkinek joga van,miért kellene hazudozni egy 20 éves gyereknek.
Anyuci vállalja a tetteinek a következményeit.
Csinálhatta volna normális emberhez méltó sorrendben:először elválik,majd azzal szexel,akivel akar.
Mond el az igazat,a tényeket!
Ezen az oldalon is szent szlogen a "megcsalásnak mindig oka van".Ez így van, csak nem olyan értelemben, ahogyan sokan próbálják magukat felmenteni vagy másokat ezzel az "indokkal".Az ok az mindig az, hogy az illető probléma megoldó képessége mindössze eddig terjed, Ezáltal felmentve érzi magát a tette alól.Van mindig más lehetőség is, de az ilyen emberek jelleméből fakadóan ez a legegyszerűbb, ha félreba.szik ahelyett, hogy tisztességesen próbálná megoldani a dolgokat.
Kérdező én elmondanám a valódi okot, nincs értelme titkolni, egyszer Úgyis kiderül majd.Mi értelme hazudozni?A feleséged is vállalja fel a tettét, ne csak akkor legyen nagyleány, ha félre kell ba.szni.
26-os, nagyon felhúztad magad...., közbe meg nem figyelsz a részletekre.
Nem olvastad el rendesen, a kérdező meg akarja utáltatni a gyerekkel az anyját. Ez az egy, amit nem szabad, és nincs joga a szülőnek.
Az, hogy mennyit mondanak el a gyereknek, az más kérdés és az is, hogyan mondják el. A fiú majd mérlegel, dönt, de semmi köze a továbbiakban a dologhoz. Igen, apuka elmondhatja, anyuka félredugott. De nem kell ehhez szidni, megutáltatni vele. Egy ekkora gyerek már átlátja a dolgokat, és mivel egy válás amúgy is megterheli a lelkét majd, azzal, hogy apuka elmondja minden szarnak anyut, tovább ront a dolgokon.
20-as voltam.
"Ezen az oldalon is szent szlogen a "megcsalásnak mindig oka van"."
Tévedsz. Ezen az oldalon az a szent szlogen, hogy a megcsalás megbocsáthatatlan bűn. Az a benyomásom, hogy az ideírók előbb néznék el, ha valaki lemészárolná a családját, mint hogy kapcsolaton kívül szexel.
34) nem, halál komolyan kérdeztem, mivel számomra a testiség közel sem a létezésem legszentebb dolga, és egyetlen aktust közel sem érzek egy gerinctelen árulásnak. Nem is ismered őket, fogalmad sincs hogy élnek, vagy egyáltalán miért lépett félre, tuti tudnám úgy írni a történet másik oldalát hogy még a feleséget sajnálnád az agresszív fröcsögés helyett.
Persze ha akarnak, tőlem váljanak. Annyit mondtam, hogy egy 20-25 éves kapcsolatot, ami elég régóta, elég komolyan épülhetett, nekem irtó fasság, hogy egy félrelépés miatt félre akarnak dobni. De az is lehet ez már csak a katalizátor, és régóta szakítani akartak, de mivel ezt sem írta le a kérdező, ezt se tudjuk. Te csak fröcsögsz, mert te nem bírod elviselni a megcsalást, engem meg érdekel a történet mögötti tartalom is. Néha kipróbálhatod te is, sokat segít az életben, ha nem vagdalkozva ítélkezel néhány információ alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!