Ti elmondanátok az igazat?
Neked valaki bizalmi alapon elmondott valamit, amit a férjed nem tud. Ha nem kérdez rá, addig te nem hazudsz neki. Attól, hogy te tudod az igazat, még nem hazudsz. Ne bántson ez téged. Gondolj bele ha elmondod egy hármas barátság végét is jelentheti. Nem a te dolgot elmondani a férjednek, ezt a barátjától kellene hallania. Ha gyerekkoruk óta barátok, nem értem amúgy, hogy nem tud róla..
De tényleg ez a barát dolga a férjedre nézve. Ha te elmondod a barát is csalódni fog benned és szétrobbanthat egy barátságot. Ne bántson a tudat, inkább örülj, hogy megbízik benned. Inkább őt bátorítsd, hogy mondja el a férjnek/barátnak, mert neked ez így kellemetlen, rossznak érzed magad.
Én is így gondolom. Nem akarom elárulni, biztos nem bízna meg bennem többé. Csak a férjem miatt nehéz kicsit.
Ez a barát/barátnő különben hetero (a fiúkat szereti) ,még szűz, mert azt mondta, hogy ez a test nem az ő teste és amíg nem lehet nő, addig párkapcsolat sem kell neki. Úgyhogy a páromnak nem gyanús, mert nincs változás. Csak néha szekálja, hogy mikor lagzizunk végre (ő a férjem tanúja is különben...)?
Nem tudom elképzelni azt a szitut, ahogy a férjed rákérdez "te...a józsi transznemű?"
Nem kell hazudnod róla, hisz fel se fog jönni a téma.
Jó, igazából csak egy kis támogatás kellett, hogy jól teszem e, ha nem szólok (mert, hát elég kényes téma és nyíltan senkinek nem mondanám, hisz megint csak a barátunkat szúrnám hátba), és igaziból köszönöm nektek! Én is úgy érzem, hogy így helyes!
Támogatom őt, végre tud valakivel beszélni (mondta, hogy nagyon nehéz neki, mert a szülei sem értik meg...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!