Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mennyire normális egy öt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire normális egy öt éves kapcsolatnál?

Figyelt kérdés

Két éve élünk együtt és az apjától kaptunk egy időjárás állomást. Én ezt a hétvégén elvittem a szüleimhez, mert megtalálták a régi tönkrement időjárásállomásuk szondáját és hátha össze tudjuk a kettőt kalibrálni, hogy két szondával működhessen az az állomás.

Ő is a szüleinél töltötte a hétvégét és hamarabb hazaért mint én és amikor meglátta, hogy nincs ott az időjárásállomás fél órán keresztül üvöltözött velem, hogy ez olyan, mint, ha megloptam volna. Ez normális?

2018. okt. 10. 22:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ez volt az első ilyen kirohanása.. jól gondolom?

Egy ilyen miatt maximum egy kérdést érte volna meg feltenni, nem pedig üvöltözni rád.

Érdekes, hogy ez eddig nem jött ki nála.

Beszéltetek róla? Bár nem túl biztató amit csinált.. (legalábbis hosszútávon)

2018. okt. 11. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!