Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire normális egy öt éves kapcsolatnál?
Két éve élünk együtt és az apjától kaptunk egy időjárás állomást. Én ezt a hétvégén elvittem a szüleimhez, mert megtalálták a régi tönkrement időjárásállomásuk szondáját és hátha össze tudjuk a kettőt kalibrálni, hogy két szondával működhessen az az állomás.
Ő is a szüleinél töltötte a hétvégét és hamarabb hazaért mint én és amikor meglátta, hogy nincs ott az időjárásállomás fél órán keresztül üvöltözött velem, hogy ez olyan, mint, ha megloptam volna. Ez normális?
22:26 - Nem volt semmi belebarmolás, csak az időjárásállomás három csatornás, és csak egy szondát kaptunk hozzá. Azt próbáltuk meg, hogy össze-e lehet a kettőt párosítani (kb. olyan, mint, ha két bluetooth eszközt párosítanánk össze)
22:38 - Kérlek a kérdést olvasd el: Nem elajándékoztam, csak annyira vittem el a szüleimhez, hogy összehangoljuk azzal a szondával. Meg ebből miből jön le, hogy nem értünk a meteorológiához?
23:21 - Igen, az volt a terv, hogy péntek elviszem, vasárnap visszahozom (és így is történt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!