Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kb egy eves kapcsolatnal normalis ha csokken az smsek szama?
Figyelt kérdés
Azelott rengeteget smsztunk,volt h napi 40 smst is elkuldtunk egymasnak,de mostanaban ez csokkent. Most is neha van h 20-30-at,de az a jellemzobb inkabb h kb tizenparat,v kevesebbet,meg napkozben 1x-2x beszelunk telefonon,azelott kevesebbszer es kevesebbet beszeltunk,most viszont a telefonhivasok szama es hossza nott es tartalmasabb. Nekem viszont hianyzanak azok az erzelmesebb uzenetek amiket regen kuldtunk egymasnak.2015. okt. 2. 09:54
1/27 anonim válasza:
Igen, normális, főleg ha a kapcsolat nem virtuális szinten zajlik. De az is normális, ha hiányzanak az érzelmes megnyilvánulások. Ezek szerint Te még mindig ugyanannyit küldesz, csak nem kapsz rá választ? Az viszont nem jó jel.
2/27 anonim válasza:
Nem vagyok fiatal már, de őskorban sms-eztem. Azóta létezik viber, skype, facebook. 35/F
3/27 A kérdező kommentje:
En sem kuldok erzelmes smseket. Regen is o kuldott tobbet. De mostanaban mar nem. :)
2015. okt. 2. 10:01
4/27 A kérdező kommentje:
Az a lenyeg h uzenetekrol van szo,az mindegy h facebookon,viberen v smsben.
2015. okt. 2. 10:03
5/27 A kérdező kommentje:
Mintha nem lenne mar meg az a lelkesedes,langolas.
2015. okt. 2. 10:06
6/27 anonim válasza:
20-30??? te jó anyám... az nem normalis am se :D
7/27 anonim válasza:
Épp az a nem normális, hogy 40 sms-t küldtök. De előbb-utóbb minden alábbhagy, minél hosszabb egy kapcsolat.
Én nem küldök egy sms-t sem a páromnak. Sose volt ez szokásunk.
8/27 A kérdező kommentje:
Sok? Gondoltam. :D Masok is mondtak mar. De nem talalkozunk mindennap es azert. Es ha alabbhagy akkor mar cs megszokasbol vannak egyutt?
2015. okt. 2. 10:19
9/27 anonim válasza:
Nekem az a dömping nem normális, ez a telefon tárolókapacitását is alaposan megterheli, és ha nincs valami zseniális okos csomag, a pénztárcát is.
Teljesen normális, hogy csökkennek az ilyen üzenetek hosszú távon, még kevesebb mennyiségnél is, de ilyen mennyiségnél főleg.
10/27 anonim válasza:
Mi is hétvégente találkozunk, már évek óta, de nem küldünk ennyi sms-t :D Akkor már inkább FB, vagy telefonalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!