Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez normális? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? Mit tudnék ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja hogy összejöttem a barátommal. Mint barát elég rég óta ismerem ezért már a kapcsolatunk elejénél is tudtam hogy szeretem és kiderült hogy ő is szerelmes belém. Igyekszünk elég gyakran találkozni, de úgy érzem nekem ennyi nem elég és szerintem ez így nem normális. Persze tudom hogy ilyenkor az ember minél több időt szeretne a szerelmével együtt tölteni de úgy érzem képtelen vagyok bármit is csinálni nélküle és folyton csak a következő találkozónkat várom. Sajnos így a tanulásra meg semmi másra nem tudok úgy koncentrálni és ez picit zavar. Szerintetek ezzel lehet kezdeni?
2015. szept. 27. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ez kis idővel le fog csengeni, akkor nincs semmi baj. Ha még hónapok múlva is így leszel, akkor társfüggő vagy.
2015. szept. 27. 17:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Kinek mi a sok, vagy kevés. beszéljetek arról, mi az igényetek, ki hányszor szeretne találkozni és ebben jussatok kompromisszumra, hogy mindkettőtöknek jó legyen. Ha nagyon eltérő az igényetek, akkor érdemes elgondolkodni a kapcsolat jövőjén.
2015. szept. 27. 17:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Gondolom nem csak rajtatok múlik h mikor találkoztok?

A srác miért nem ér rá?

Milyen távol laktok?

2015. szept. 27. 18:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy városban lakunk, mindketten egyetemisták csak másik egyetemen. Igazából amikor van időnk akkor találkozunk pont ezért is zavar picit hogy úgy érzem tehetetlen vagyok nélküle mert úgy gondolom nem normális hogy így érzek és hiába fogok neki bárminek nem tudom magam lefoglalni :/
2015. szept. 27. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!