Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz normális párkapcsolatot kezdeni?
Előre szeretném kihangsúlyozni, hogy nem ismerkedés céljából írok most ide.
25 évesen ott tartok, hogy tanácstalan vagyok a párkapcsolatok terén. Eddig egyik sem jött össze. És nem általánosítani akarok, de nagyjából mindig a Férfiakkal volt a baj.
25 éves vagyok, van egy jó állásom, házam, autóm. Konkrét elképzeléseim vannak, hogy mit szeretnék elérni az életben és ezekért teszek is. Úgy gondolom, hogy két lábbal a földön járok, tisztában vagyok a hibáimmal és igyekszem őket kordában tartani. :) Azt is tudom, hogy az életben semmi sincs ingyen, mindenért meg kell dolgozni- köztük a boldogságért is.
Szóval nagyjából így állok az élethez és a párkapcsolatokhoz. De eddig sikerült mindig pofára esnem.
A pasik akiket megismertem.... vagy nem dolgozott és elvárta (volna), hogy eltartsam vagy megrögzött csajozó volt és minden úton módon megcsalt, vagy nem akart komoly kapcsolatot és ezt 5 hónap után nyögte be, hogy neki csak arra kellettem, hogy "kiegészítse" a kis életét valamivel és még sorolhatnám.
Nem vagyok bulizós, ritkán járok el, így ezekkel a férfiakkal sem ilyen jellegű helyen ismerkedtem meg.
Ezek mellett természetesen imádom a szexet és nem tartom magam "visszafogottnak", kevés dolog van amire nemet mondok. Úgy gondolom az elmúlt kapcsolataimban is inkább az emberi értékekkel / együttéléssel volt a baj, és nem a szexel.
Tényleg ilyen nehéz normális párt találni a mai világban? A barátnőimen is azt veszem észre, hogy elmennek bulizni, hazavisznek (jobb esetben haza) egy pasit, másnap mikor beszélünk róla jó ha a nevét tudják :) Viszont erre nekem nincs szükségem.
Ilyen lett a világ?
Ahogy a mellékelt példa is mutatja igen tényleg ilyen lett a világ. Nem rég pont erről beszélgettem haverommal. Ő azt tanácsolta hogy 30 fölötti nőkkel kezdjek.
Nekem is hasonló tapasztalatim voltak csajokkal 1 kivétellel de ő rászokott a könnyű drogokra utána hamar tönkrement a kapcsolat. Fiúkkal is vannak bajok erre én is felfigyeltem. Mostanában olyan töketlenek hogy szinte hihetetlen :D Ha egy kicsit nagyobb felelősség nyomja a vállukat vagy komolyabb probléma kerül eléjük rögtön rinyálnak vagy összeomlanak mint a windows, és nem csak a 10en évesek hanem a hozzám hasonló korúaknál is sok ilyen van. Én már nem keresek mert beleuntam és amúgy is sok időt, és energiát vett el amit hasznosabb dolgokra is tudok fordítani. Nekem az a nagy szerencsém hogy barátnő nélkül sem érzem hogy magányos lennék úgy hogy nem hajt a kényszer és így egész jól elvagyok :P
25\F
Manapság az elromlott dolgokat nem próbálják javítgatni, hanem kivágják a kukába és vesznek egy másikat.
Na én nekem ezért lett elegem az ismerkedésből, inkább élek egyedül!
Ti nők sokkal empatikusabbak vagytok úgy hogy nem csoda :D
De némi szerencsével biztos találsz valakit magad mellé :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!