Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek egy húsz év feletti tapasztalatlan férfival ki lehet alakítani egy normális párkapcsolatot? Nem volt zavaró a tapasztalatlansága?
Nem a tapasztalatlanság a baj, a probléma azzal van, hogy valakinek eddig miért nem volt barátnője?
Érted, ha eddig nem volt párod annak oka van.
Az csak kamu szöveg, hogy várt az igazira, nem volt szerelmes...tudjuk, hogy ez férfiaknál nem így megy.
De az előttem szólónak is igaza van.
első kettőnek
most ezért ... szerintetek azoknak kiknek eddig nem volta kapcsolata ezután se legyen ?
frusztráltság ... természetes bizonyos szinten ha állandóan levegőnek néznek, bármennyire is törjed magad arra sem tartanak érdemesnek, hogy elmenjenek egy randira etc.
gyűlölet : mikor felhívod a figyelmet, hogy ezt a kifogást mar 1001x halottad és o erre felháborodik, és el kezd tagadni de ugyan úgy a jövőben sem ér rá és nem azért mert csak kifogásokat keres ... na ezt gyűlölöm ... inkább legyen őszinte és akkor tudom, hogy kar törjem magam tovább és ne reménykedjek
1. kérdés: Természetesen.
2. Egyáltalán nem.
20 éves vagyok, sosem volt még barátnőm
és hogy miért nem? magam miatt
elég visszahúzódó vagyok, nem igazán ismerkedem
de azok az emberek akikkel igen, mind nagyon pozitív véleménnyel vannak rólam
nincs velem semmi baj
és amit #2 írt, nem esett valami jól
csak azért mert eddig nem volt még szerencsém, nem találtam meg a hozzám illő lányt, ez után se legyen? és ez a "tudjuk hogy megy ez a fiúknál"... nem is mondok semmit
általánosítani azt bezzeg tudsz
19 éves vagyok, nem megy a kezdeményezés. Szorongok, hogy valamit elrontok, stb...
2#-es válaszoló, ezek szerint akkor már ne is legyen párom?
Mert a férfiaknál nem így megy, ugye.
Mert mindenki ugyanolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!