Normális dolog, hogy egy hiperaktiv gyerek anyukája nem szól rá a gyerekre percenként, azt állítja, hogy a maga nyugalma érdekében csakis veszélyesebb dolgokért szól, mert különben egész nap idegesen kiabálhatna, mert a gyerek állandóan zavaró?
Igen az édesanya jól kezeli a dolgot, ugyanis hiába üvöltene vele, egyszerűen a gyermek mentalitása ilyen.
Mégis mit követett el a gyermek, amivel zavart másokat?
Ugyanis én igaz nem hiperaktív, de eléggé aktív gyerekekkel is találkoztam, engem nem zavart, valószínű avval van a baj, hogy nem az illető nincs oda a gyermekekért.
Látom te se láttál még közelről gyereket sem, nem hogy hiperaktív gyereket. Minél jobban veszekszel vele, annál inkább fogja csinálni, annál jobban felhergeled.
Kinek mi a normális viselkedés? Nehogy már egy gyerek ne mehessen el egy boltba, mert az téged zavar?????
Könyvtárban elvárható.
Milyen környezetben történt a számodra zavaró incidens?
Mert megértem, hogy téged zavarhat a dolog valószínűleg engem is zavarna, de egy hiperaktív gyerekkel szemben, ki kell terjeszteni a tűréshatárt.
Gondolj arra, hogy szerencsés vagy, amiért a te gyereked nem küzd ezzel az állapottal.
Ja, bevásárlóközpontban. Bocsi.
Ha nem borogat le dolgokat stb..., akkor semmi gond. Az, hogy ugrál, meg hangosabb, szerintem megbocsájtható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!