Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire normális? Miért van?

Figyelt kérdés
Sziasztok, szóval 1 hete szakítottam a barátnőmmel 2 év után. Szakítás után párnappal, mikkor mentem fel venni a pénzt, a volt barátnőm is ott volt. Mármint nem az akivel most szakítottam, hanem aki előtte volt. Na a lényeg az hogy le c*mizott és semmi bűntudatot nem éreztem. Szakításunk óta nem hogy fáj vagy rosszul érzem magam inkább, ellenkezőleg olyan boldognak és felemelően le írhatatlan.:) Ismerkedek egy nővel, szép , okos ,kedves és nagyon jószívű. Simán el tudnák vele, képzelni többet is egy sima szexnél.

2015. szept. 29. 13:39
 1/9 Linó03 ***** válasza:
90%
Hát, így a leírás alapján azt gondolnám, hogy titeket már nem sok minden tartott együtt, azért van ez.
2015. szept. 29. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Már egy ideje nem szeretted, ezért vagy így. Tudom milyen az, mert amikor én szakítottam az exemmel, én már abszolút nem éreztem semmi szeretetet felé és hatalmas kő esett le a szívemről amikor kibírtam neki mondani, hogy vége. Egy napot sírtam miatta, hogy megbántottam, de aztán esőben is sütött a nap.
2015. szept. 29. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Lany vagyok,ne bizz a nokben,az is ugyan olyan mint a tobbi,mutassak a jot,a szepet,aztan ugyan ugy kihasznalnak,mint engem a pasik,en telleg mas vagyok mint a tobbi,neg se ertekel senki,csak a sexre lenbek jo,nem fenyezesbol mondom nekem neg is nas lelkivilagom van,meg is tudtak es a szivembe tapostak igy nar senkibe es semmibe nem tudok bizni csak sajat magamba.Sokszor vanbak ongyilkosagi hajlamaim ott sirok ahol senki sem lat.
2015. szept. 29. 19:09
 4/9 anonim ***** válasza:
mert tudnak a pasik egy rendes not kihasznalni,a volt baratnod is biztis olyan amilyen te vagy gusztustalan es szanalmas,hogy tudjak egyesek buntudat nelkul megcsalni a parjukat,mindenki azt mondja a baratom is h mas lany vagyok mint a tobbi de mi az a mas?Inkabb barcsak olyan lenbek mint a tobbi no szivtel es en is buntudat nelkul tudnek kihasznalni valakit ,barcsak en is kuhasznalhak valakit nagyon rossz kihasznalva lenni en tudom.Pedig semmi ertelme,mi ertelme van aki jo azokat csak elktaposak es nyomorba dontik utalom az igazsagtalansagot azert irok ide ilyen sokat bocs a helyesirasert,csak telorol vok
2015. szept. 29. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Valami itt bűzlik,nem te vagy az Joci?
2015. szept. 30. 04:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Hulla szag van a levegobe?mi folyik itt korulottem?mi a fax van most mar telleg kirugok a hambol,mi tortenk itt es velem
2015. szept. 30. 04:26
 7/9 anonim ***** válasza:
itt valami nagyon buzlik nekem?
2015. szept. 30. 04:35
 8/9 anonim ***** válasza:
Milyen bankjegykiadó automatánál cumizzák le az ember gyerekét? Én is ki akarom próbálni.
2015. szept. 30. 14:37
 9/9 A kérdező kommentje:
8. Nem automatánál másrészt, ez úgy volt hogy az anyával dolgoztam. Azok be mentem a pénzért mi meg ketten maradtunk és ki csaptam neki.:)
2015. szept. 30. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!