Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejönne velem? Normális válaszokat légyszi.25L 18F
Figyelt kérdés
Szóval tetszik egy lány, aki úgy tudom 25 éves. De nem mondnám 20-tól többnek. Olyan szép, babaarcú, mindig elbámulok rajta. Én 18 múltam... Mennyi esélyem lehet nála? Köszönőviszonyban vagyunk, lájkolgatjuk egymást képeit, valószínü tetszem neki. Nem egy átlagos 18 éves vagyok. Nem az, hogy idősebbnek nézek ki a koromnál, de nem egy áltagos, vékony srác vagyok. Edzem, ami meg is látszik rajtam.
Mit gondoltok erről? Kisvárosban élünk.
2015. aug. 30. 20:53
1/4 anonim válasza:
2 hónap óta még mindig nem léptél a nő felé? Már akkor is kiírtad ezt ide :) Nem ártana elhívni fagyizni, ha már facen ismerősök vagytok. Hiába idősebb nálad a nő, ő nem fog illemből sem elhívni. Még azt gondolnák róla, hogy pedomami. :P Hívd el!
2/4 anonim válasza:
A nok 90 szazaleka elvbol nem jon ossze fiatalabb vagy alacsonyabb ferfival, meg ha tetszik sem.
3/4 Kenzo Tenma válasza:
Kicsi rá az esély, de bármi megtörténhet. Szóval hajrá, írj neki vagy szólítsd le.
4/4 anonim válasza:
Ha 10 évvel idősebbek lennétek,akkor azt mondanàm hogy simàn összejönne veled,de 18 évesen kicsi vagy még egy 25 éves csajhoz.Persze azért megpróbàlhatod,de ne nagyon reménykedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!