Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet összejönne később velem ha eddig nem lett semmi köztünk mert elutasitottam?
Figyelt kérdés
Irta hogy talán összejönne olyan lánnyal akivel nem lett semmi ezt mondták nekem el, nos jó barátok megmaradtunk és beszélünk chaten is élőben is, néha flörtölünk meg mosolygunk mindig egymásra
De barátnője van már pár hete de attol ugyan ugy megérinti a vállam stb...
Csak bezavar ez ha ott a barátnő miért nem vagyok közömbös a számára? és ha rajtam mulna később lehetne valami? a jelekből amit irtam mi vonhato le?
2014. ápr. 17. 20:59
1/1 anonim válasza:
de ha már van barátnője akkor vele foglalkozzon és ne akarjon összejönni olyan lánnyal akivel nem lett semmi.... ha barátok vagytok akkor természetes hogy megérinti a vállad , bár a flörtölés érdekes.. szerintem nyíltan kérdezz rá, legjobb az őszinteség, az mindig segít :) de azért jobb lenne tudni részleteket, hogy mennyi ideig vannak együtt a barátnőjével stb.. :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!