Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit jártok el esténként?
A barátomnak csak egyedülálló ismerősei vannak, így kb. mindig ráér valamelyik, ő pedig sokszor hétköznap, de hétvégén biztos, hogy vagy a szombat, vagy a vasárnap estét nem tölti itthon, úgy, hogy egész nap sincs velem, mert szerelnek a garázsban, vagy ilyesmi.
Engem ez nagyon zavar, de közben a másik végletet sem tartom egészségesnek, hogy párkapcsolatban soha nem megy a férfi sehova, mert a nő "nem engedi" (több ilyet ismerek)... Nem hiszem el, hogy a haverjainak nem tűnik fel, hogy én állandóan egyedül vagyok... Most a héten tegnap bulizni akart menni, csak senkinek nem volt kedve, előtte nap éjfélre ért haza mert vett egy járművet, ami a hobbija és azokat szereli állandóan, csütörtökön meg ugyanannál a gyereknél volt, akinél most, söröznek. De tegnap pl ő nem ért rá, mert nála volt a barátnője, és neki érdekesmód természetes, hogy vele tölti az idejét. Oké, mi már együtt élünk évek óta és gondolom annyira nem vagyok érdekes, de hogy most, 4-ből 3 estét is egyedül töltök az szerintem kicsit gáz... Ő erre azt mondta, hogy ő nem változik amiatt annyit, hogy ne járjon el ilyen sokat, mert barátnője van, nem "csicskul be" (nem mintha erre bárki is kérte volna, de fogadjunk, hogy már a holnapi napra is megvan a programja valamelyik egyedülálló haverjával...)
Férfiként írom:
Itt nem konkrétan a számokkal van gond, hanem a "nem csicskul be" hozzáállással.
Nekem a barátnőmmel (ha van) találkozni és vele időt tölteni nem csicskulás, hanem igénylem ezt, mert szeretem. Hanyagoltam már el barátokat, az sem volt jó, szóval ilyet sem teszek, de igenis akarok minőségi időt együtt tölteni a barátnőmmel.
Szerintem te őt sokkal kevésbé érdekled, mint fordítva, ami már eleve nem jó alap egy kapcsolathoz.
Sajnos az a helyzet, hogy nem nagyon illetek össze. Te többet igényelnél belőle, ő viszont inkább a hobbijának szeretne élni. Ez nem jó, vagy rossz, még most kellene szépen emberi módon, csendben elválni, hogy mindketten találhassatok hozzátok való embert. Ne haragudj, hogy ezt így kimondom, de ha valaki a veled való találkozást csicskulásnak nevezi, az az ember nem szeret és nem tisztel téged :(
Nagyon változó, de kb olyan 2-3 hetente megy el a haverokkal sörözni kicsit. Én sem tudok a barátaimmal olyan sűrűn találkozni, legtöbbjüknek vagy van párja, vagy alapjáraton is eléggé elfoglaltak. Mondjuk én olyan vagyok, aki nem rest egyedül is programozni. :)
Szerintem nem normális, amit a párod művel. Oké, hogy a barátaival van, vagy hobbizik, de azért szerintem az éjszakát veled tölthetné...
29n
En havonta 1-2* megyek el este itthonrol atlagban. Neha 3 neha 0 .
Parommal is vagyok meg megyunk vacsizni etc.
Én (nő vagyok) hetente többször is találkozom a barátaimmal (péntek estéket általában velük töltöm ez már szinte hagyomány de más napokon is találkozom) emellett a párommal is. Igaz mi nem élünk együtt. De mindketten nagyon fontosnak tartjuk a barátainkat és (mivel nem közös a társaság) sok időt töltünk velük és egymással is. Nekünk ez a természetes.
Neked mennyire van baráti társaságod? Szoktál eljárni a párod nélkül erre-arra?
Szerintem itt inkább az a probléma hogy eltérőek az ilyen jellegű igényeitek és ezt nehéz összehozni. Én is megőrülnék ha nekem semmilyen társaságom nem lenne a páromnak meg igen.
Erről vele kellene beszélned, elmondani mit érzel és kompromisszunokat kötni. Mind a kettőtöknek.
Nem nagyon szoktam eljárni, de megtehetném, ha szeretném, de nem szeretnék.
Nem az a bajom, hogy neki van társasága, nekem meg nincs, hanem a mértékkel. És ő ilyenkor mindig "elvárja" hogy kitörő örömmel fogadjam, mintha nem összeszorított fogakkal ülnék és gondolkoznék azon, hogy miért történik ez. Szerintem ő úgy gondolja, hogy nekem el kéne fogadnom bármit is csinál ellenvetés nélkül, nem mintha annyira meghatná, hogy én is szeretnék vele lenni néha az alváson kívül.
Kompromisszumkéssége 0. Mindig el akar csak hajtani, hogy menjek én is, de ez nem ilyen egyszerű, hogy ha ő megy akkor én is...
Mi mindíg otthon vagyunk az asszonnyal.
Haveri kör is leépült, mert mindenkinek lett valakije, de ez nem zavar :)
Keress magadnak egy otthonülős srácot, ő meg menjen csak a haverjaival szerelgetni, inni.
Nekem is volt ilyen párom. Ha kettő, ha őt, ha bármennyi szabadnapja volt, szinte sose velem töltötte. Volt, hogy nem is szólt, ha szabadnapja volt. Leültünk megbeszélni, hogy ez most egy ilyen időszak,de ha össze költözünk ez változni. Persze akkor se változott. Én haza értem munkából délután, ő már máshol volt és mindig csak késő éjjel jött haza. Ha dolgozott, azért nem láttuk egymást, mert éjjelig dolgozott(vendéglátás), ha szabadnapja volt, akkor meg mindig másokkal máshol volt, mert hogy neki jár a kikapcsolódás. Én szakítottam, mert így már kb csak lakótársak voltunk és nekem lett volna igényem együtt töltött időre.
Én azt tudom mondani neked, ha neki nincsen igénye arra, hogy veled is töltsön időt, akkor jól gondold át ezt a kapcsolatot, mert később sem fog megváltozni a felfogása. Aki így gondolkodik, hogy ő "nem csicskul be" szerinted mennyire tisztel, szeret téged? Én is évekig éltem a volt párommal együtt és nem változott meg. Beszélgess el vele, ha utána is ilyen marad, döntsd el, hogy szeretnél-e így élni még hosszú évekig.
Ez azért így sok. És nem is az a gond hogy eljár,hanem hogy ez neki "becsicskulás". Ha ennyire nincs igénye a társaságodra,akkor minek neki párkapcsolat? Minek költöztetek össze?
" Oké, mi már együtt élünk évek óta és gondolom annyira nem vagyok érdekes"
Ez így nem oké. Az ember nem un rá csak úgy a szerelmére. Mindig ugyanolyan öröm kéne hogy legyen ha a másikkal lehetsz,és ha nem így van,akkor valami gond van a párkapcsolattal. Nem kell beletörődni hogy hát igen,a szerelem elmúlik,az ember ráun a másikra. Ez nem természetes.
Amúgy meg,miért is nem jártok el együtt ketten? Olyan opció nincs? Mi általában együtt járunk el a barátommal szórakozni,persze vannak kivételek amikor más dolga van,de olyan nincs hogy ő elmegy bulizni én meg otthon várom. Lesülne a bőr a pofámról ha őt otthon hagynám egyedül még én szórakozok. Ha nincs más dolga,és épp ráér,akkor mért ne mennénk együtt?? Nem értem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!