Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom minden egyes nap esténként megiszik 2dl tömény whisky-t vagy vodkát. Ez már alkoholizmus? Normális dolog?
Az a kérdés, fel tudna-e hagyni vele.
Ez dönti el, h alkoholista-e.
Személy szerint nem támogatnám a napi 2decit.
Aha. Én éltem egy lakában olyannal aki alkesz volt de összelopta rá a pénzt. Akkor ez nem alkoholizmus? Napi 16 doboz sör, és ki tudja mennyi "egyéb"...
Azért minden egyes nap... ez már sok...
am most milyen a srác külföldi, hogy nem éri be a jó házi pálesszel :D, olcsóbb is és kis mértékben még az emésztésnek is jót tesz.
Jó egy héten egyszer én is leülök meg iszok egy pohár bort és eltolok egy szivart.
hmm... :D
Zalosth a link nem jövőkép, hanem a jelenlegi, csak a csaj 58 helyett 28-a írt :D ha ígyvan akkor csúszón még le vagy 2l tablettás bor is, le vagy maradva báttya :D
Am az a fontos letudna e állni vele, ha nem sürgősen keress másik barátot! és kicsit sok az a
11 év, de ha szeretitek egymást semmi akadája.
#6 voltam
B*szod, én buliba nem tudnék ennyit meginni. Sör még ok.
De ez 4 feles egyszerre. Van gyomra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!