Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit jártok el esténként?
A barátomnak csak egyedülálló ismerősei vannak, így kb. mindig ráér valamelyik, ő pedig sokszor hétköznap, de hétvégén biztos, hogy vagy a szombat, vagy a vasárnap estét nem tölti itthon, úgy, hogy egész nap sincs velem, mert szerelnek a garázsban, vagy ilyesmi.
Engem ez nagyon zavar, de közben a másik végletet sem tartom egészségesnek, hogy párkapcsolatban soha nem megy a férfi sehova, mert a nő "nem engedi" (több ilyet ismerek)... Nem hiszem el, hogy a haverjainak nem tűnik fel, hogy én állandóan egyedül vagyok... Most a héten tegnap bulizni akart menni, csak senkinek nem volt kedve, előtte nap éjfélre ért haza mert vett egy járművet, ami a hobbija és azokat szereli állandóan, csütörtökön meg ugyanannál a gyereknél volt, akinél most, söröznek. De tegnap pl ő nem ért rá, mert nála volt a barátnője, és neki érdekesmód természetes, hogy vele tölti az idejét. Oké, mi már együtt élünk évek óta és gondolom annyira nem vagyok érdekes, de hogy most, 4-ből 3 estét is egyedül töltök az szerintem kicsit gáz... Ő erre azt mondta, hogy ő nem változik amiatt annyit, hogy ne járjon el ilyen sokat, mert barátnője van, nem "csicskul be" (nem mintha erre bárki is kérte volna, de fogadjunk, hogy már a holnapi napra is megvan a programja valamelyik egyedülálló haverjával...)
Volt ilyen kapcsolatom, de én még azelőtt kitettem a szűrét, mielőtt egyáltalán összeköltöztünk volna. Rendszeresen lemondta a randikat, mert a haverjai fontosabbak voltak. Sőt, volt hogy rám telefonált, hogy ha gondolom, randizhatunk, de ő nem tud jönni, menjek én. Persze szerelmes voltam és mentem. Csak azt nem tudtam, hogy nem egyedül lesz, hanem az összes alkesz haverja is ott lesz és tulajdonképpen én csak arra kellek, hogy vacsorát csináljak a bandának.
Ez már jobb nem lesz. A "nem csicskul be" szintű megjegyzésével nálam már le is írta magát. Aki így áll hozzá a párjához ... hát nem irigyellek!
:(
Eddig próbáltam úgy felfogni, hogy úgyis szeretek egyedül lenni, de ez így 4-ből 3 nap már nekem is sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!