Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet így közös jövőnk? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így közös jövőnk? Mi a kompromisszum ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok, a párom 28 5 éve vagyunk együtt ebből több mint 4 éve együtt is élünk.

A probléma a következő én már nagyon szeretnék gyereket először talán 22 évesen mondtam neki, akkor azt mondta majd ha lesz saját házunk.. oké ezt elfogadtam. Tavaly megvettük a házunkat. Pár hónapja újra felhoztam a témát és újból negatív választ kaptam. Azt mondja ő 30 éves kora elott biztos nem akar!

Én meg már teljesen depressziós vagyok tőle, sírni tudnék ha meglátok egy kisbabát vagy egy terhes nőt!

Mit csináljak?

2018. aug. 28. 19:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, addig akar (talán) várni, amíg nem lesz 30 éves. Ha most 28, akkor az még 2 év, illetve valójában ha 2 év múlva akar apa lenni, akkor 1 év múlva kezdhettek próbálkozni. Ha szereted, várd ki azt az 1 évet. De ha úgy érzed, hogy tényleg csak odázgatja a dolgot, nem akarja megbeszélni, nem tervez a gyerekkel (pl. nem tervez gyerekszobát a házba), akkor értékeld át ezt a kapcsolatot és ha gyereket akarsz, váljatok. Szerintem sajnos csak az időt húzza, és tényleg nem is akar gyereket egyáltalán... :(
2018. aug. 29. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!