Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés, mi legyen a cicával?
Ez egy nehéz kérdés.
Én pont ezért nem ismerkedem macskás nővel (és sajnos rengetegen vannak).
Egészségügyi okokból nem élhetek együtt macskával, azt nem lenne korrekt elvárnom, hogy ne hozza az állatot a lakásba, én viszont nem tudok kisállattal együtt élni.
Egyszerűbb, ha már az elején nem is megyek bele semmibe.
Egy macska, ha rendesen takarítjàk az almát akkor egyáltalán nem büdös.
Én imàdom ugyan a kutyákat, de lakásban nem tartanék, macskánk viszont van jó ideje.
A szőrét hullajtja, de ha fésülitek rendszeresen, és nem hosszú szőrű fajta, akkor az is kikerülhető.
Ha addig nem lettél allergiàs amíg nàla voltàl, nem leszel ezután sem. Kupit pedig nem fog csinàlni, az inkàbb a kutyàkra jellemző.
Ezt vele kéne megbeszélned. Ő tudja, hogy hajlandó-e megválnia a macskájától egy nő miatt, vagy kitart mellette és téged dob. Vagy te fogadod el őt a macskával együtt. Nem hiszem el, hogy erről nem esett szó eddig. csak az összeköltözés előtt x nappal merül föl a kérdés. OMG...
Ha meg van nevelve, nem tesz tönkre semmit. Igen, szőr az lesz, de a porszívó csodákra képes. Ha rendszeresen cseréled az almot, büdös se lesz. Ezek mellett viszont rengeteg szeretetet adnak és örömet képesek okozni. Lehet kissé elfogult vagyok két szőrmók tulajdonosaként, de én csupa jó dolgot tudnék mondani. Nincs is annál jobb és megnyugtatóbb érzés, mikor bújuk hozzád és dorombol. Vagy mikor odatelepszik az öledbe, ezzel a teljes bizalmával megtisztelve, és ott alszik el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!