Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom egy év után sem akar velem összeköltözni akkor vége?
Ha ő nem akar cuccolni, akkor az miért nem megoldás, hogy te költözz oda?
Lakva ismerszik meg a másik. Mégis, mikor akar majd összeköltözni? Hogy akar majd téged elvenni, ha még együtt se laktatok?
Mennyi évesek vagytok? Lehet, hogy csak kifogásokat keres, és húzza az időt, mert neki így teljesen megfelel minden kötöttség nélkül. Te ismered, te tudod, hogy mennyire mély a kapcsolatotok.
Igen, az lenne, hogy én költözzek hozzá, mert nekem lakótársam lett fél éve, mert egyedül nem tudtam fizetni az albérletet, mert felemelték a lakbért. :)
20 évesek már elmúltunk.
Ha még mindketten otthon laknátok, és inkább fektetne lakástakarékba, mint albérletbe, akkor megérteném.
Ebben az esetben viszont nem tudom, miért nem akar veled összeköltözni. Ha állandóan ott vagy, és ott is alszol, akkor az olyan, mintha már így is együtt élnétek, ezért is nem értem őt. :"D
21/L
"20 evesek elmultunk"
Miert nem tudtad ertelmesen megvalaszolni ezt a fontos kerdest?
A 21 eves is elmult husz es a 29 is (sot a 78 is).
Ha huszhoz kozelebb all a srac, mint a harminchoz, akkor megertem, hogy nem akar sietni ezzel.
Nekem ebből egy dolog kattant be igazán : amikor azt mondta, hogy majd az eljegyzésért is így fogsz könyörögni?
Ebből nekem az jön le, hogy kényelmi dugópajtinak tart, de komolyabb kapcsolatba már nem menne bele veled.
Ezt így közel 40 évesen írom neked, némi élettapasztalattal a hátam mögött.
Egyetemista koromban volt egy 4 éves kapcsolatom. Én harmadéves koromban különmentem a szülőktől. Kértem az akkori barátomat, költözzünk ott össze (én voltam 23, ő 21). Nem, továbbra is mamahotel, de még csak ott aludni sem akart, neken kellett állandóan hozzájuk menni. 2 évig bírtam, aztán kidobtam. Na akkor már jött volna vissza, aztán a következő barátnővel össze is költözött.
Azóta pedig az volt a tapasztalatom, hogy aki valóban komoly kapcsolatot akart, az ő maga ajánlotta fel az összeköltözést (a férjem pl kb másfél hónap után), hogy ne fizessek feleslegesen egy plusz albérletet...
Szóval nekem időhúzás-gyanús a dolog. Én lelépnék, lehet akkor észbe kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!