Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom egy év után sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom egy év után sem akar velem összeköltözni akkor vége?

Figyelt kérdés
Azt mondta a párom, hogy azért nem akar összeköltözni velem, mert nem akar majd szétköltözni és csak egyszer akar összeköltözni velem! Nem hittem el ezért elkezdtem röhögni, de aztán rájöttem, hogy komolyan mondja. Így meg két lakást tartunk fent, de javarészt mindig nála vagyok, szóval én fizetek egy albérletért, ahol kb a cuccaimat tárolom. Nem evidens, hogy ha szeretsz valakit akkor minél több időt akarsz vele lenni, és szeretnéd megkönnyíteni neki, hogy például ne két helyen lakjon? De azt mondta, hogy szeret, nem akar elveszíteni, de neki ez rosszul esik, hogy én ilyenen "hisztizek" és majd később az eljegyzésért is így fogok "könyörögni"? Mikor szó sem volt könyörgésről, én csak simán rákérdeztem, hogy nem lenne e jobb ha egy helyen laknánk. Agyam eldobom. Túlreagálom?

2017. szept. 26. 22:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem meg ebből az jőn le,hogy még nagyon fiatalok vagytok és még nem áll készen erre a barátod. Sztem azt,hogy csak egyszer akar veled összeköltözni úgy értette,hogy amikor eljött az ideje akkor,és annak tényleg lesz jelentősége,és komolyan fog hozzáállni. Szóval én nem hiszem,hogy bármi gond lenne egy huszonéves sráccal,aki mindösszesen egy év után nem akar együtt élni a bnőjével. Azzal nagyobb gond van,hogy nem érted meg,hogy ő még nem tart ott.
2017. szept. 27. 09:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Csak mondom, hogy az én vőlegényem 18 volt, amikor összeköltöztünk, mert velem akart élni. Egyetem alatt eszébe se jutott, hogy azt mondja , nem költözhetek az albérletébe, amikor én is elkezdtem a sulit.

Szóval a kor azért nem számít minden esetben. Nekem ez a gyűrűért könyörgős beszólás elindítaná a vészcsengőt

2017. szept. 28. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!