Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaznak látjátok azt hogy az ellentétek vonzzák egymást?
Az ilyenből nem lesz holtodiglan, felesleges időpazarlás.
Az szép és jó, hogy komoly dolgokban hasonlóak vagytok, de az apróságok fogják kinyírni a kapcsolatot!
(Én 7 évet csesztem el így...)
Teljesen egyértelmű a helyezted.
Nem fogsz ehhez hozzászokni, mert neked más igényeid vannak, és csak egyre boldogtalanabb leszel. A tiétek az a tipukus laza kapcsolat, tényleg csak elvagytok. Minek akartok összeköltözni? Nem illetek egymáshoz, és ezt te is tudod. Beszélj vele a problémákról, nyissatok egymás felé, hátha megoldódik. (nem elkeserítésként, de nagyon ritka esetben működik ez)
Voltam már ilyen kapcsolatban. Soha többet. Ezért azt tanácsolom, nagyon jól gondold meg, mennyi az esélye annak, hogy igazán boldog tudsz lenni mellette. Kételyek vannak benned, és nem alaptalanul.
Az a nehéz ebben hogy nagyon sok ideig teljesen biztos voltam magamban és ő is bennem,terveink voltak... neki most is azok vannak csak én bizonytalanodtam el.
A másik meg,hogy amikor együtt vagyunk és épp nem veszekszünk (1-2 hetente 1,2 alkalom) akkor úgy érzem akarom ezt.És olyankot boldog vagyok vele. Mert ezek túlnyomórészt akkor jönnek elő amikor külön vagyunk(pl.az hogy nem beszélünk annyit amennyit szeretnék) vagy amikor veszekszünk. Akkor meg az önzősége és az egoizmusa hogy őt aztán senki ne sértse meg meg ne hibáztassa...az ő érzelmei fontosabbak mint az enyéim...stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!